Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αρνούνται να φύγουν τα ΜΑΤ από τον φράχτη- ΕΛΑΣ και ΕΥΠ φωτογραφίζουν υποκινητές και αρχηγούς των επιθέσεων - Νέα βίντεο αστυνομικών από τις μάχες


Πρωτόγνωρες όσο και συγκλονιστικές στιγμές ζουν οι επικεφαλής αξιωματικοί των αστυνομικών δυνάμεων που επιχειρούν στον Έβρο. Μιλώντας στο bloko.gr σημειώνουν πως
έφτασαν στο σημείο να παροτρύνουν τα μέλη των διμοιριών να εγκαταλείψουν για λίγο τις θέσεις τους για ν' αναπαυθούν, πλην όμως συναντούν ... σιδηρά αντίδραση.

Η απάντηση είναι σχεδόν πανομοιότυπη. "Θα μείνουμε κι άλλες 8 και 17 και όσες ώρες χρειαστεί. Δεν φεύγουμε από εδώ". Ούτε η κόπωση, ούτε η φυσική εξάντληση δυνάμεων από την αγρυπνία δεν τους πτοούν, συμπληρώνουν.

Ασφαλείς πηγές ενημέρωσης αναφέρουν πως όλες αυτές τις ημέρες αστυνομικοί και στελέχη της ΕΥΠ, έχουν απαθανατίσει δεκάδες άτομα που έχουν αναλάβει ρόλους υποκινητών ή αρχηγών των επιθέσεων που εξαπολύονται κατά κύματα προς την ελληνική πλευρά.

Στόχος είναι αφενός να καταγραφούν και με στοιχεία στις περιπτώσεις που αυτό είναι εφικτό ούτως ώστε εάν καταφέρουν κάποιοι από αυτούς να περάσουν στην ελληνική πλευρά να συλληφθούν για να τους αποδοθούν επιπλέον της παράνομης εισόδου φωτογραφίες, αφετέρου για να διαπιστωθεί εάν και πόσοι από αυτούς είναι μέλη των γκρίζων των λύκων ή πράκτορες των τουρκικών υπηρεσιών.



του Γιώργου Καραϊβάζ



Δείτε τα νέο βίντεο από την αμυντική διάταξη των ΜΑΤ και τις επιθέσεις που δέχτηκαν.










Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια