Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Με τον κύριο Αρχηγό συναντήθηκε η Ένωση Αλεξανδρούπολης


Διαβάστε την ανακοίνωση της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων
Αλεξανδρούπολης
Το Σάββατο 14 Μαρτίου 2020, αντιπροσωπία του Διοικητικού Συμβουλίου της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, με αφορμή την επίσκεψη του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ, στον Έβρο, πραγματοποίησε συνάντηση μαζί του, επιδίδοντας του σχετικό υπόμνημα.

 

Θέματα  συζήτησης στη συνάντησή μας αποτέλεσαν,  το μεταναστευτικό και ο τρόπος αντιμετώπισης του τεράστιου αυτού προβλήματος, όπως επίσης του πρωτοφανούς  υγειονομικού κινδύνου που αντιμετωπίζει η χώρα μας, ενώ ταυτόχρονα τονίστηκε από την πλευρά μας  η ανυπαρξία υλικών και  μέσων. Παράλληλα τονίστηκε ιδιαίτερα από μέρους μας η ανάγκη για εφαρμογή των διαταγών που αφορούν την χορήγηση στους συναδέλφους μας, της άδειας ειδικού σκοπού που προσφάτως θεσπίστηκε, αναλογιζόμενοι την κρισιμότητα της επικρατούσας κατάστασης.

 
 Πρόταση μας ήταν, ότι, ο μόνος ενδεδειγμένος και δοκιμασμένος τρόπος επίλυσης του μέγιστου υγειονομικού κινδύνου αποτελεί η θωράκιση των συνόρων, περιλαμβανομένου της διακοπής λειτουργίας του τελωνείου των Κήπων, μιας και αποτελεί την πύλη εισόδου από χώρα η οποία συγκαταλέγεται στις υψηλού κινδύνου χώρες μετάδοσης του κορωνοιου.   Για την επίτευξη του εγχειρήματος αυτού, ζητήσαμε την άμεση ενίσχυση της Δ.Α. Αλεξανδρούπολης, με υλικοτεχνικά μέσα ( οχήματα μεταφοράς ειδικού τύπου, νέα τεχνικά μέσα για την επιτήρηση των συνόρων, εξοπλισμός για την ασφάλεια  και υγιεινή των συναδέλφων μας) προκειμένου να επιτευχθεί το μέγιστο θετικό αποτέλεσμα.

Ο κ. Αρχηγός, μετά από την επίσκεψή και τις επαφές του με την  τοπική ηγεσία και τους φορείς, διαμόρφωσε  πλέον ιδία άποψη για τα φλέγοντα ζητήματα της περιοχής μας. Μας δήλωσε ότι, θα εξετάσει όλα τα θέματα που του θέσαμε, ευελπιστώντας στην συνεχή ροή προτάσεων από μέρους μας προς το Αρχηγείο που θα έχουν ως επίκεντρο την βελτίωση των συνθηκών εργασίας των συναδέλφων και την βέλτιστη παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στους κατοίκους του Νομού μας.

Η Ένωσή μας δεν εφησυχάζει, θα συνεχίσει να διεκδικεί και θα αναμένει τις αποφάσεις της Ηγεσίας μας. Ευελπιστούμε ότι η συνεργασία μας με τον κ. Αρχηγό θα ευδοκιμήσει για το καλό των συναδέλφων μας αλλά και της Υπηρεσίας. 

  

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                 Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΤΟΥΦΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                                 ΒΟΓΙΑΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

 

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια