Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Αξιωματικών Ανατολικής Μακεδόνιας & Θράκης για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Διαβάστε την ανακοίνωση
Η επέτειος της παγκόσμιας ημέρας της γυναίκας, που καθιερώθηκε να γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 8 Μαρτίου, έρχεται να μας υπενθυμίσει την αναμφίβολη αξία και το σημαντικό ρόλο της (γυναίκας) διαχρονικά στην κοινωνία. Φυσικά, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η σημερινή θέση της γυναίκας κατακτήθηκε σε βάθος χρόνου με αγώνες, διεκδικώντας κάτω από αντίξοες συνθήκες, ίσες ευκαιρίες και ίση πρόσβαση για την άσκηση των δικαιωμάτων της. Η ισότιμη πρόσβασή της στην αγορά εργασίας αποτέλεσε αδιαμφισβήτητα έναν από τους κύριους πυλώνες του γυναικείου κινήματος.



Στην εποχή μας μεγάλος αριθμός γυναικών δραστηριοποιούνται επαγγελματικά σε παραδοσιακά ανδροκρατούμενους χώρους, μεταξύ των οποίων και στην Ελληνική Αστυνομία. Προκειμένου μάλιστα να ανταπεξέλθουν επάξια στα επαγγελματικά τους καθήκοντα, οι γυναίκες αστυνομικοί ανέπτυξαν ορισμένα κοινά στοιχεία στο χαρακτήρα τους, άξια θαυμασμού, όπως ο δυναμισμός, η υπομονή και η επιμονή.



Επί ευκαιρίας λοιπόν της σημερινής Ημέρας, ως Ένωση Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ. της περιφέρειας Α.Μ.Θ. θα θέλαμε να ευχηθούμε σε όλες τις γυναίκες συναδέλφους μας, αλλά και τις συζύγους των ανδρών μελών μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ, ευχαριστώντας κάθε μία ξεχωριστά για την πολύτιμη προσφορά και αρωγή της στη διεκπεραίωση του δύσκολου αστυνομικού μας έργου.

Τέλος, υπενθυμίζουμε ότι η Ένωσή μας είναι υπερήφανη που εκπροσωπεί άξιες εκπροσώπους του γυναικείου φύλου, ότι είναι η μόνη Πρωτοβάθμια Ένωση της Π.Ο.ΑΞΙ.Α που έχει Γραμματεία Γυναικών, αποζητώντας πάντοτε την ενεργό συμμετοχή τους στους κοινούς μας συνδικαλιστικούς αγώνες.

 


ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
                     -Ο-                                          -Ο-
     ΠΡΟΕΔΡΟΣ                     ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
 ΔΡΑΓΟΥΔΑΚΗΣ Αναστάσιος      ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ Άγγελος
 ΑΣΤΥΝ. ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ              ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Α΄

ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΕΛΙΣΑΒΕΤ
ΧΑΤΖΑΚΗ ΠΑΣΧΑΛΙΩ
ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥ ΘΕΟΠΟΥΛΑ
ΜΠΕΛΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ 
ΖΟΥΠΗ ΚΟΡΙΝΑ-ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ ΑΛΕΞΙΑ
                                                                                                             



 

                                                                                            

 

                                                                                       .

                                                                                          




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια