Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπερψηφίσθηκε από τη Βουλή το σχέδιο νόμου του ΥΝΑΝΠ

Ανακοίνωση της Ομοσπονδίας των Λιμενικών: Υπερψηφίσθηκε χθες από το Ελληνικό Κοινοβούλιο το σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής
Πολιτικής «Εκσυγχρονισμός θεσμικού πλαισίου για τις θαλάσσιες ενδομεταφορές και λοιπές διατάξεις», στο οποίο περιλαμβάνονται διατάξεις, που αφορούν στα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και αποτελούσαν διεκδικήσεις της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ.
Με την υπερψήφιση του νομοσχεδίου ολοκληρώθηκε μια συλλογική προσπάθεια της Ομοσπονδίας μας να θεσπιστούν χρόνια αιτήματα του κλάδου μας, τα οποία αναγνωρίζουν στην πράξη την καθημερινή, ανεκτίμητη και αναγνωρισμένη προσφορά των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Στην προσπάθεια αυτή βρήκαμε στο πρόσωπο του κ. Πλακιωτάκη Γιάννη μια πολιτική ηγεσία με ισχυρή πολιτική βούληση και διατεθειμένη να συμβάλει θετικά σε ζητήματα, που απασχολούν τα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και υποχρέωσή μας είναι να τον ευχαριστήσουμε δημόσια για τη σθεναρή του στάση και την έμπρακτη στήριξή του στα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Αναγνωρίζουμε επίσης και τη θετική στάση της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά την ψήφιση των άρθρων του νομοσχεδίου, που αφορούν στα στελέχη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. γεγονός, που αποδεικνύει ότι το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή μπορεί να ενώσει σχεδόν το σύνολο του πολιτικού κόσμου.
Υπάρχουν σημαντικά ζητήματα, που αναμένουν την επίλυσή τους και αφορούν κυρίως στην καθημερινότητα των εργαζομένων στο Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή και αποτελεί κοινή πλέον πεποίθηση ότι οι συνάδελφοί μας αναμένουν από εμάς μια ουσιαστική εκπροσώπηση με αποτελέσματα. Το βέβαιο είναι ότι εάν εξακολουθήσουμε στο ίδιο πνεύμα θα επιτευχθούν νέες βελτιώσεις προς όφελος των στελεχών Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.
Με τη δημοσίευση του νόμου στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θα σας ενημερώσουμε αναλυτικά με νεότερη ανακοίνωση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια