Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικός του Ηρακλείου απαντά στην παράταξη "Όλοι Μαζί"

Δημοσιεύουμε κείμενο αστυνομικού του Ηρακλείου, αναγνώστη του bloko.gr: Είμαι ένα απλό μέλος της Ένωσης Ηρακλείου και καθημερινός αναγνώστης σας. Ποτέ δεν υπήρξα υποψήφιος
στα 30 χρόνια υπηρεσίας μου ένας στρατιώτης στην υπηρεσία του πολίτη αλλά η αγανάκτηση με βάζει στη θέση πρώτη φορά να εκφραστώ δημόσια. Αφορμή είναι ανακοίνωση Συνδικαλιστικής Παράταξης της Ένωσης Ηρακλείου ‘’ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ’’ που δημοσιεύσατε στο site σας και που επέλεξε να κάνει την επανεμφάνισή της τώρα (μετά τις εκλογές του 2017 όπου μειοψήφησε) την στιγμή που η χώρα μας βρίσκεται σε κρίση και μας θέλει όλους ενωμένους.
    Κάνουν λόγο για τρομοκράτηση, φίμωση και απειλές σε βάρος απλών ανεξάρτητων συναδέλφων (από την επίσημη Ένωση προφανώς αν και δεν το προσδιορίζουν) οι οποίοι από το υστέρημά τους δώρισαν γάντια και μάσκες. Και καλά έκαναν και μπράβο τους αν και αυτή είναι υποχρέωση της πολιτείας αλλά αυτό είναι άλλο θέμα. Γεννούνται όμως σοβαρά ερωτήματα σχετικά με τον σκοπό της ανακοίνωσης αυτής:
Γιατί οι ανεξάρτητοι συνάδελφοι αυτοί αφού τρομοκρατήθηκαν απειλήθηκαν δεν προχώρησαν σε επίσημη καταγγελία με ονόματα και αποδείξεις αλλά το έκανε μία συνδικαλιστική παράταξη αντί αυτών; Γιατί δεν προσέφυγαν στο επίσημο σωματείο;
Γιατί αφού δεν ήθελαν τα φώτα της δημοσιότητας, η είδηση έφτασε στα περισσότερα sites, και φρόντισαν να μοιραστεί μέσω δικτύων κοινωνικής δικτύωσης λίστα με τα ονόματα των δωρητών, που όλως τυχαίως οι επτά από του οκτώ ήταν υποψήφιοι με την συγκεκριμένη συνδικαλιστική παράταξη αστυνομικών;
Ποιος ο σκοπός της επανεμφάνισης της παράταξης αυτής εν μέσω εθνικής κρίσεως;
Μήπως νομίζουν κάποιοι ότι τρώμε κουτόχορτο και υποτιμούν την νοημοσύνη του απλού αστυνομικού;
Βλέπουμε ότι η Ένωση του Ηρακλείου είναι πρωτοπόρα σε πολλές δράσεις, ακόμα και αυτή τη δύσκολη περίοδο, και το έργο της προβάλλεται χωρίς μεγάλα λόγια και με ταπεινότητα. Στέκεται καθημερινά δίπλα σε συναδέλφους μας με εργασιακά προβλήματα αλλά και προσωπικά προβλήματα και σοβαρά θέματα υγείας. Μετά από χρόνια νιώθουμε ότι έχουμε ένα δυνατό Σωματείο δίπλα μας και κάποιοι , και μάλιστα εκλεγμένοι, αντί να σταθούν δίπλα του κάνουν φθηνή αντιπολίτευση πλάθοντας σενάρια συνωμοσίας.
      Αυτή τη στιγμή όλα τα πρωτοβάθμια σωματεία της Χώρας αλλά και η ΠΟΑΣΥ στέκονται δίπλα στον συνάδελφο, αντικαθιστώντας την ανεπαρκέστατη πολιτεία. Ας σταθούμε δίπλα τους.

Υ.Γ. Παρακαλώ για την δημοσίευση καθώς γνωρίζω πολύ καλά ότι το επίσημο Σωματείο δεν θα πάρει δημόσια θέση λόγω της κρίσιμης περιόδου που όλοι περνάμε και γιατί ο αντίλογος πρέπει να υπάρχει. Όπως επίσης για την διατήρηση του εμπιστευτικού των προσωπικών στοιχείων και στοιχείων επικοινωνίας μου για ευνόητους λόγους.
Συγνώμη για την αγανάκτηση.
Ένας απλός αστυνομικός λίγο πριν την δύση της υπηρεσίας του.
Με εκτίμηση. Γ.Π. 
       







Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια