Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ανομία εξακολουθεί να επικρατεί γύρω από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο

Κατάσταση ανομίας επικρατεί γύρω από το Οικονομικό πανεπιστήμιο. Οι τελευταίες επιχειρήσεις της ΕΛ.ΑΣ δεν στάθηκαν αρκετές για να αλλάξουν την κατάσταση στην
περιοχή.
Μόλις την περασμένη Παρασκευή το βράδυ μια ομάδα ατόμων με καλυμμένα τα πρόσωπα τους εξήλθαν της ΑΣΟΕΕ και σε μια καταδρομική επίθεση προκάλεσαν φθορές δεκάδων χιλιάδων ευρώ στις βιτρίνες τουλάχιστον 10 καταστημάτων που βρίσκονται επι της οδού Πατησίων. Ιδιοκτήτες, των οποίων τα καταστήματα υπέστησαν ζημιές στις βιτρίνες, μίλησαν στον 9.84 τονίζοντας ότι «δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση», υπενθυμίζοντας μας ότι και πριν 1.5 χρόνο είχε γίνει κάτι αντίστοιχο. Μιλούν για πτώση του τζίρου από 20%-30% στα καταστήματα της Πατησίων με αφορμή αυτή την κατάσταση.
Στο σκηνικό της ανομίας να προσθέσουμε την συνεχιζόμενη δράση διακινητών με το αλισβερίσι ναρκωτικών ουσιών στις οδούς Δεριγνύ και Αντωνιάδου, αλλά και τους συγκεντρωμένους χρήστες σε μικρές πλέον ομάδες στους δυο αυτούς δρόμους, παρά τις πρόσφατες παρεμβάσεις της ΕΛΑΣ.
Τέλος, να σημειωθεί και η ύπαρξη των ολίγων πλανόδιων μικροπωλητών έξω από την κεντρική ειδοδο της ΑΣΟΕΕ στην πλευρά της Πατησίων και τους τσιλιάδορους να βρίσκονται πλέον σε κάθε γωνιά από την ΑΣΟΕΕ.
Καταστηματάρχες και κάτοικοι καλούν την πολιτεία και την ΕΛΑΣ να λάβουν δραστικότερα μέτρα ώστε να «καθαρίσει» μια και καλή αυτή η κατάσταση. Περιέγραψαν στον 9.84 για την κατάσταση που βιώνουν στα μαγαζιά τους τονίζοντας ότι τόσο οι ίδιοι όσο και ο κόσμος πλέον φοβούνται μετά τα τελευταία επεισόδια.

Κώστας Κορέλλης



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια