Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Προεδρος Ένωσης Αχαΐας: Η Ένωσή μας συνεχίζει τις πρωτοβουλίες για διανομή υγειονομικού υλικού στα μέλη μας

Η προσπάθεια μας  να είμαστε δίπλα στους συναδέλφους συνεχίζεται με την διανομή εκ νέου υγειονομικού υλικού.  Χορήγηση συνολικά 500 μασκών πολλαπλών χρήσεων μέσω δωρεάς ,
ειδικών στολών προστασίας και επιπλέον με  2  θερμόμετρα απόστασης που θα δοθούν ένα στο Τμήμα Μεταγωγών και ένα στην Υποδ.νση Ασφάλειας ώστε να ανιχνεύονται εμπυρετοι κρατούμενοι. Το σύνολο των υπηρεσιών εκτός απο τα υλικά που χορηγήθηκαν με εντολή του Αστυν. Δ/ντη,  παρέλαβε τα υλικά και απο την Ένωση σε μια προσπάθεια καλύτερης θωράκισης των συναδέλφων.


Παράλληλα η Ένωσή μας δεν θα σταματήσει να κάνει προτάσεις για σοβαρά θέματα που διαχρονικά ταλανίζουν τους συναδέλφους και τα οποία δυστυχώς και σε αυτήν την δύσκολη συγκοιρια που ζούμε καθιστούν ακόμα πιο σύνθετο και επικίνδυνο το έργο μας.
Έλλειψη υπηρεσιακού ιατρού, έκτακτες μεταγωγές σε νοσοκομεία και ακούσιες νοσηλείες.  Ακόμα και σήμερα εκατοντάδες συνάδελφοι πηγαινοέρχονται στα νοσοκομεία με όλους τους κινδύνους που ελλοχεύουν για την υγεία τους.
Για μια ακόμα φορά οι συνάδελφοι τόσο στον Έβρο που υπερασπίζονται τα σύνορα μας  όσο και στην υπόλοιπη Χώρα σηκώνουν μαζί με το ιατρικό προσωπικό ενα τεράστιο βάρος προασπιζοντας ο καθενας απο την μεριά του την δημόσια υγεία  όντας αντάξιοι των προσδοκιών της Πολιτείας.
Πιστεύουμε  η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία οτι  εχει την θέληση  να φανεί αντάξια των προσδοκιών που έχουμε ολοι. Το προσωπικό χρειάζεται επιτέλους κινήσεις που θα αφήσουν πίσω αγκυλωμενες απόψεις του παρελθοντος. Σκέψεις όπως "που να μπλέκουμε τώρα με όλα αυτά"..... πρέπει να αντικατασταθούν με τολμηρές πρωτοβουλίες που θα επιτρέψουν στους συναδέλφους να καταλάβουν οτι η Πολιτεία επιτέλους αναγνωρίζει το έργο τους εμπρακτα και οχι με ευχολογια.  
Αυτες οι δύσκολες στιγμες και οι εμπειρίες που αποκομιζουμε  ας μας βρουν ενωμένους και ας αποτελέσουν την αρχη για  μια σειρα θεμάτων. 


ΧΑΡΗΣ ΤΣΙΤΣΙΚΑΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΧΑΪΑΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια