Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ύποπτα κρούσματα κορονοϊού στις πυροσβεστικές Ακαδημίες; Αρνητικές οι εξετάσεις δηλώνουν στελέχη του σώματος

Στο bloko.gr λάβαμε το email που ακολουθεί. Σας το παραθέτουμε, αφού προηγουμένως καταγράψουμε τις πληροφορίες από υψηλόβαθμα στελέχη του
πυροσβεστικού σώματος, πως και οι δύο περιπτώσεις δοκίμων αξιωματικών που αναφέρονται (Ακαδημία Κηφισιάς- Πτολεμαΐδα), έχουν εξεταστεί και τα αποτελέσματα που προέκυψαν ήταν αρνητικά.

Σύμφωνα ωστόσο με τις οδηγίες από τις αρμόδιες επιτροπές, διατηρούνται σε καθεστώς απομόνωσης, κυρίως για προληπτικούς λόγους. Στο κείμενο τίθεται και ζήτημα διοικητικής μέριμνας για τον δόκιμο αξιωματικό της Κηφισιάς, που βέβαια αυτό αποτελεί ενός άλλου είδους ζήτημα.

Σημειώνεται, πως αν όχι και οι δύο, τουλάχιστον ο ένας δόκιμος, είχε συμμετοχή σε συνεστίαση στον Πύργο με τον αξιωματικό που είχε ταξιδέψει στους Αγίους Τόπους και ενώ βρέθηκε θετικός στον ιό, δεν έχει εκδηλώσει κανένα σύμπτωμα της ασθένειας, όπως τουλάχιστον επισημαίνεται. 


Διαβάστε το κείμενο που λάβαμε.

Πρωτόγνωρη αντιμετώπιση βιώνει τις τελευταίες ημέρες 18χρονος δόκιμος αξιωματικός του Πυροσβεστικού Σώματος με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας καθώς βρίσκεται απομονωμένος σε ένα δωμάτιο της σχολής της πυροσβεστικής Ακαδημίας στη Κηφισιά από την προηγούμενη εβδομάδα δίχως να του παρέχονται τα βασικά όπως τροφή (παραγγέλνει delivery) και χωρίς ακόμη να εξεταστεί. 

Παρόμοιο κρούσμα εκδηλώθηκε και στο παράρτημα της πυροσβεστικής Ακαδημίας στη Πτολεμαΐδα με την διοίκηση της σχολής να λαμβάνει τα απαιτούμενα μέτρα και ο δόκιμος να οδηγείτε στο νοσοκομείο για τις απαιτούμενες εξετάσεις. Η διοίκηση της σχολής της Κηφισιάς γιατί δεν προέβη τόσες μέρες στις απαιτούμενες ενέργειες και καθυστερεί τη διαδικασία με αποτέλεσμα και ο ίδιος ο δόκιμος να βιώνει τριτοκοσμικές καταστάσεις απομονωμένος αλλά και οι υπόλοιποι δόκιμοι να βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής από την υποψία ενός κρούσματος το οποίο μπορεί ήδη να τους έχει μεταδοθεί ; 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια