Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η Ένωση Αξιωματικών Αττικής για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

''Σήμερα η  Ελληνίδα αστυνομικός θεωρείται και είναι ισάξια με τους άντρες αστυνομικούς. Εργάζεται, αμοίβεται και εξελίσσεται με  τα ίδια κριτήρια'', τονίζει η Ένωση Αξιωματικών Αττικής

στην ανακοίνωσή της για την Ημέρα της Γυναίκας:


Η 8η Μαρτίου  σε όλο τον κόσμο είναι αφιερωμένη για τη γυναίκα. Καθιερώθηκε  ως ημέρα  της γυναίκας σε ανάμνηση της  μεγάλης εκδήλωσης διαμαρτυρίας που έγινε την  8 Μαρτίου του 1857 από τις εργάτριες κλωστοϋφαντουργίας στη Νέα Υόρκη.Διαδήλωναν  ζητώντας καλύτερες συνθήκες εργασίας. Ήταν  μία από τις πρώτες κινήσεις διεκδίκησης δικαιωμάτων από τις γυναίκες.Από τότε ο αγώνας τους είναι  συνεχής, δύσκολος και μαζικός για τα αυτονόητα της  ισότητας, της ισονομίας και της καταξίωσης σε όλους τους χώρους. 
           Ως Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Αττικής τιμούμε  και σεβόμαστε τους διαχρονικούς αγώνες της. 
          Άλλωστε τα πολλαπλά καθημερινά καθήκοντα και οι υποχρεώσεις της αποδεικνύουν ότι επάξια είναι ένα ισότιμο μέλος της κοινωνίας. ´Οι αγκυλώσεις, οι προκαταλήψεις και τα κόμπλεξ του παρελθόντος ευτυχώς έχουν εκλείψει. Όπου και αν εμφανίζονται  ο Έλληνας Αστυνομικός είναι συμπαραστάτης και αρωγός δίπλα στην γυναίκα που θα βιώσει τις εις βάρος της δύσκολες , απαράδεκτες αλλά και ποινικά κολάσιμες πράξεις.
       Σήμερα η  Ελληνίδα αστυνομικός θεωρείται και είναι ισάξια με τους άντρες αστυνομικούς. Εργάζεται, αμοίβεται και εξελίσσεται με  τα ίδια κριτήρια.
       Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες.
       Χρόνια πολλά στην Ελληνίδα Αστυνομικό.

 ΓΙΑ  ΤΟ  Δ.Σ.

Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο  ΓΕΝΙΚΟΣ   ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Κανέλλος  ΝΙΚΟΛΑΟΥ                                         Ευάγγελος ΜΑΝΤΖΙΩΡΟΣ
 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια