Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: “Πράσινες” καταγγελίες για “ντου” οπαδών στα αποδυτήρια! Τρεις τραυματίες αστυνομικοί

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για την 27η αγωνιστική της Euroleague στο ΣΕΦ, κατήγγειλε πως υπήρξε προσπάθεια… εφόδου στα
αποδυτήρια της ομάδας λίγο μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ενώ σύμφωνα με το ΑΠΕ υπήρξε σύγκρουση με τα ΜΑΤ σε άλλο σημείο του γηπέδου, με τρεις αστυνομικούς να τραυματίζονται, ένας εκ των οποίων πιο σοβαρά.
Λίγα λεπτά μετά το τέλος του ευρωπαϊκού ντέρμπι “αιωνίων” στο ΣΕΦ, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός απαρίθμησε τις καταγγελίες της για επιθέσεις προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Παράλληλα, τρεις αστυνομικοί τραυματίστηκαν (σ.σ. ο ένας διακομίστηκε στο ιατρείο πιο σοβαρά), μετά από επεισόδια με χούλιγκαν στη θύρα 6, όπως αναφέρθηκε από την αστυνομία.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει το ΑΠΕ, και καταγγέλει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έγινε επίθεση με βρισιές και απειλές από απόσταση αναπνοής στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, κατά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του ματς, από χούλιγκαν που είχαν διαπιστεύσεις του Ολυμπιακού. Κλωτσούσαν, μάλιστα, μπροστά του καρέκλες στη γραμματεία.
Οι ίδιοι χούλιγκαν παρέμεναν δίπλα στη φυσούνα και πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς. Κάποιοι άλλοι ήταν στα δημοσιογραφικά και έβριζαν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.
Πριν τη λήξη του ημιχρόνου έγινε νέα επίθεση στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο με βρισιές, φτύσιες και κλωτσιές στη φυσούνα. Ακολούθως μετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου αυτοί οι 30-40 χούλιγκαν έκαναν “ντου” στα αποδυτήρια πιστεύοντας πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ήταν ακόμη μέσα. Ήρθαν σε σύγκρουση με τα ΜΑΤ. Όπως τονίζουν στον Παναθηναϊκό, “ευτυχώς που ο Γιαννακόπουλος είχε φύγει”.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια