Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ικανοποιήθηκε το αίτημα της Ένωσης Αθηνών για τη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής

''Δεν μπορούμε παρά να εξάρουμε την άμεση ανταπόκριση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, Υποστρατήγου κ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γεωργίου στο αίτημά μαςη Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων
Αθηνών΄΄ τονίζει η Ένωση:

Σε συνέχεια των υπ’ αριθ. 100/12 από 13-3-2020 και υπ’ αριθ. 100/12γ από 15-3-2020 εγγράφων μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε στους συναδέλφους που υπηρετούν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, ότι ύστερα από τις ανωτέρω παρεμβάσεις μας, εκδόθηκε σήμερα, 16 Μαρτίου 2020, ανακοίνωση της Γ.Α.Δ.Α., σύμφωνα με την οποία, οι πολίτες και οι συνήγοροι, για τη διεκπεραίωση των υποθέσεών τους, θα απευθύνονται στη Διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, για όσο χρονικό διάστημα κριθεί απαραίτητο, μέσω τηλεφώνων και μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας.
 

       Ως Ένωση Αθηνών, δεν μπορούμε παρά να εξάρουμε την άμεση ανταπόκριση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, Υποστρατήγου κ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ Γεωργίου στο αίτημά μας, αποδεικνύοντας εμπράκτως το ενδιαφέρον της Ηγεσίας στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη και προστασία από τον κορονοϊό, με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστούς χώρους, για την προστασία πολιτών και αστυνομικών.
 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
 

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης
 

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

easya.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια