Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ Ν/Α:Η μοίρα μας έμελε να απολογούμαστε στους ανώνυμους για τον αγώνα προστασίας των συναδέλφων μας

Ενημερώνουμε τον άγνωστο Χ αναγνώστη του Bloko, ότι στην <<τοπική>>Ένωση Ν/Α Αττικής εκτός από τον κύριο Περιφεριάρχη, παραχώρησε υλικό και η Κινέζικη Κοινότητα στην Αθήνα
(επιπλήξτε τους και αυτούς). Αυτό το υλικό μοιράζεται καθημερινά απο το προεδρείο της ενωσης σε όλες τις υπηρεσίες της Ν/Α Αττικής, στις οποίες περιλαμβάνεται η διεύθυνση Αερολιμένα Αττικης, η ομάδα ΔΙΑΣ Ν/Α, τα Α’ και Β´ τμήματα Τροχαίας Ν/Α, τα αστυνομικά τμήματα και τα τμήματα τάξης που για ευνόητους λόγους βρίσκονται στην πρώτη γραμμή επικινδυνότητας άλλωστε το φωτογραφικό υλικό που κάποιοι κατηγορούν, είναι αδιάψευστος μάρτυρας).
Μερίμνησαν λοιπόν από την πρώτη στιγμή έτσι ώστε, να μην αφήσουν καμία υπηρεσία από αυτές χωρίς υλικά, για την προστασία των αστυνομικών, όπως άλλωστε οφείλουν να κάνουν . Τα υλικά ζητήθηκαν από την <<τοπική >> ενωση και ουδείς τα παρεχώρησε χωρίς να υφίσταται αίτημα του συνδικαλιστικού οργάνου . Καλό θα ήταν λοιπόν οι γνωστοί άγνωστοι Χ, αντί να σχολιάζουν, κριτικάρουν και καταγγέλουν ανωνύμως κρυμμένοι πίσω από τα πληκτρολόγια, να αναλάβουν και αυτοί δράση για την αντιμετώπιση της δύσκολης κατάστασης που περνάει η χώρα μας, συμπαραστεκόμενοι εμπράκτως στους συναδέλφους. Με αλλά λόγια «όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια».

Υ.Γ :απαντούμε ως παράταξη διότι αναγνωρίζουμε ότι το θέμα δεν είναι παρά παραταξιακό


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια