ΜΠΡΟΣΤΑ: Προσχεδίασαν παράνομες εκλογές εξαπατώντας τους συναδέλφους μας η όχι;

Διαβάστε την ανακοίνωση
Είναι προφανές ότι κάποιοι βιώνουν μια εικονική πραγματικότητα. Για να ενημερώσουμε λοιπόν για άλλη μια φορά τους συναδέλφους μας παραθέτουμε αρχικά την προσωρινή διαταγή με την οποία διακόπηκε και αναστάλθηκε η διαδικασία των παράνομων εκλογών:


 

Προφασίζονται λοιπόν ότι άκουσαν την «βάση» όταν αιφνιδιαστικά κάποιοι αντιπρόσωποι κατέθεσαν περί ώρα 17:30 ταυτόχρονα αιτήματα για την διενέργεια εκλογών και ενώ είχε εκλεγεί Προεδρείο του συνεδρίου που άρχισε τις εργασίες του σύμφωνα με το πρόγραμμα στις 17:00. Γιατί λοιπόν αφού δεν γνώριζαν τίποτα και αιφνιδιάστηκαν κατέθεσαν αίτημα την ίδια μέρα το πρωί στον δικηγορικό σύλλογο για δικαστικούς αντιπροσώπους για 4 και 5 Μαρτίου και ενώ το Συνέδριο ήταν προκαθορισμένο για δυο μέρες 3 και 4 Μαρτίου;

 


 

Το παραπάνω έγγραφο κατατέθηκε πρωινές ώρες περίπου στις 10:30΄ σύμφωνα με τους υπαλλήλους του δικηγορικού συλλόγου που το παρέλαβαν. Επίσης το ωράριο εργασίας των υπηρεσιών του δικηγορικού συλλόγου σύμφωνα και με την βεβαίωση του διευθυντή του Δ.Σ.Α. είναι 08:00 έως 16:00 με απλά λόγια τα γραφεία και φυσικά το πρωτόκολλο έκλεισαν την 16:00. Επίσης στην βεβαίωση του διευθυντή του Δ.Σ.Α. αναφέρονται τα πρωτόκολλα των εγγράφων που κατατέθηκαν την 03/03/2020 και κατά τις ώρες 08:00 έως 16:00 δηλαδή πριν καν αρχίσει το Συνέδριο.

Βλέπε το παρακάτω έγγραφο:
Άρα γνώριζαν η όχι;

Μεθόδευσαν μια διαδικασία παραπλανώντας τους συναδέλφους μας η όχι;

Αποφάσισε η «βάση» όπως διατείνονται παντού η οι ίδιοι παραπλανώντας τους συναδέλφους μας;

Υποτιμούν την νοημοσύνη όλων μας η όχι;

Εκθέτουν με αυτή την πράξη τους όσους παραπλάνησαν να υπογράψουν αιτήσεις για εκλογές;

 Εκθέτουν αυτούς που τοποθέτησαν στο Προεδρείο του συνεδρίου;

Είναι κατάλληλοι να πάνε τους συναδέλφους σε νόμιμες εκλογές;

Προσέβλεπαν στην νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος ή όχι;

Παραπλάνησαν την δικαιοσύνη; (διότι οι δικαστικοί αντιπρόσωποι κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους εκπροσωπούν την δικαστική εξουσία).

Ποιοι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται τελικά μόνο για την καρέκλα χρησιμοποιώντας κάθε είδους τεχνάσματα;

Εκθέτουν ένα ολόκληρο συνδικαλιστικό κίνημα;

Είναι νόμιμες αυτές οι ενέργειες τους;

Είναι ηθικές;

Οι απαντήσεις δικές σας...