Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

ΜΠΡΟΣΤΑ: Φωνάζει ο κλέφτης


Διαβάστε την ανακοίνωση
Σχετικά με την προσφυγή Ενώσεων και μεμονωμένων αστυνομικών στο Πρωτοδικείο Αθηνών για το διορισμό προσωρινής διοίκησης μετά την αναστολή των παράνομων εκλογών, με Απόφαση του Προέδρου Υπηρεσίας (που κάποιοι προσπάθησαν να νομιμοποιήσουν παραπλανώντας και υποτιμώντας τη νοημοσύνη των εκλεγμένων αντιπροσώπων), γνωρίζουμε σε όλους τους ενδιαφερομένους ότι η προσωρινή διαταγή του Προέδρου Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου Αθηνών, δεν έκανε δεκτό το αίτημα και παρέπεμψε την εκδίκαση της αίτησης στο αρμόδιο δικαστήριο και όρισε δικάσιμο στις 06.04.2020.

Εκεί το δικαστήριο θα κρίνει το θέμα εξετάζοντας σε βάθος την υπόθεση και όχι με την επιφανειακή εξέταση των πολλαπλών θεμάτων που αφορούν το αίτημα των προσφευγουσών Ενώσεων και μεμονωμένων αντιπροσώπων.

Συνεπώς, η μη ικανοποίηση του αιτήματος με τη διαδικασία της προσωρινής διαταγής που εκ του νόμου και εκ της φύσεως της δεν παράγει τετελεσμένα γεγονότα, δεν συνεπάγεται ότι υπάρχει και νόμιμη διοίκηση στο ανώτερο συνδικαλιστικό όργανό μας.

Έτσι, αποδεικνύεται και ένας ακόμη λόγος για τον οποίο η απερχόμενη διοίκηση συνέχισε τις παρατυπίες και σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε τη διενέργεια εκλογών (εν μέσω κρίσης λόγω εξάπλωσης του κοροναϊού και την διαχείριση του μεταναστευτικού) για τις 21 και 22 Μαρτίου, πριν δηλαδή τη συζήτηση της υπόθεσης στο ακροατήριο, ενώ η θητεία τους λήγει το Σεπτέμβριο.

Χωρίς λοιπόν να λησμονούμε ότι με απόφαση της δικαιοσύνης ακυρώθηκαν οι παράνομες εκλογές τους, θα πρέπει πρώτα να αναμένουμε την κατ’ουσίαν εκδίκαση της αιτήσεως στο ακροατήριο τις προσεχείς ημέρες.

Καλό είναι λοιπόν να ενημερώσουν τους υποστηρικτές τους και να επιδεικνύουν μία «συγκρατημένη» αισιοδοξία.

 

 

 

 

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια