Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Πλαφουντζής: Μετά από δύο αιώνες δίνουμε την δική μας μάχη

Δημοσιεύουμε κείμενο του Γιώργου Πλαφουντζή:  Η 25η Μαρτίου  είναι μια μεγάλη διπλή γιορτή για όλους τους  Έλληνες.Εορτάζουμε την επανάσταση των Ελλήνων απέναντι στον
Τουρκικό ζυγό το 1821 , καθώς και  τον Ευαγγελισμό της Υπεραγίας Θεοτόκου. 
  
   Δύο αιώνες μετά απο την μεγάλη επανάσταση των Ελλήνων βρεθήκαμε πάλι αντιμέτωποι με μια άλλη δύσκολη μάχη , αυτή την φορά με την πανδημία του κοροναιοιύ έναν αόρατο και επικίνδυνο αντίπαλο. Ταυτόχρονα δίνουμε και μια μεγάλη μάχη στα σύνορα μας στον Εβρο για να μην παραβιαστούν απο τους αλλοδαπούς που βρίσκονται εκεί , και περιμένουν την ευκαιρία να εισέλθουν παράνομα στη χώρα μας.
  
   Στην μάχη αυτή πρωταγωνιστές για άλλη μια φορά είναι οι Έλληνες αστυνομικοί οι οποίοι δίνουν τιτάνιο  αγώνα προκειμένου να κρατήσουν όρθια τη χώρα. Πάντοτε στην πρώτη γραμμή , είναι αυτοί που επιβάλλουν την τάξη και ακολουθούν τις οδηγίες της πολιτείας για να φέρουν σε πέρας τα νέα μέτρα, που εφαρμόζονται για την ασφάλεια των πολιτών, απο τον Έβρο μέχρι και το τελευταίο νησί μας, χωρίς άδειες μακριά απο τα σπίτια τους και τις οικογένειες τους, εκτεθειμενοι πρώτοι στον κίνδυνο. Είναι βέβαιο ότι μετά απο αυτή την μεγάλη μάχη θα βγούμε πάλι νικητές.

 Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλους τους συναδέλφους και καλή δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

ΠΛΑΦΟΥΝΤΖΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ 
ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΜΕΛΟΣ ΑΝ.Α.ΣΑ





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια