Συνδικαλιστές αστυνομικοί από το Ρέθυμνο: Ποιους εξυπηρετεί το στοιχείο του αιφνιδιασμού;

Διαβάστε κείμενο συνδικαλιστών αστυνομικών από το Ρέθυμνο: Με αφορμή την αιφνίδια πρόταση για πρόωρες εκλογές στο παρόν πανελλήνιο συνέδριο της ΠΟΑΣΥ, αναφέρουμε τα
παρακάτω:
Οι εκλογές είναι μια διαδικασία βάσει της οποίας επιλέγονται οι αντιπρόσωποι που θα εκπροσωπήσουν ένα θεσμό. Οι εκλογές αποτελούν το δημοκρατικότερο μέσο αντιπροσώπευσης.
Μπορεί όμως ένα εκλογικό σώμα να αποφασίσει αμερόληπτα, όταν το ερώτημα των εκλογών τίθεται την τελευταία στιγμή;
Μπορούν να υπάρξουν αντιπροσωπευτικές υποψηφιότητες;
Ποιους εξυπηρετεί το στοιχείο του αιφνιδιασμού;
Εάν υπάρχουν λόγοι που επιβάλουν την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, όπως κάποιοι αναφέρουν οικονομικούς λόγους, γιατί αυτοί να μην αναλυθούν στο τελευταίο Δ.Σ. της ΠΟΑΣΥ, την 25-02-2020 και στην προκήρυξη του συνέδριο να αναφέρεται η πρόταση για εκλογές;  
Δυστυχώς, ως αντιπρόσωποι της ΠΟΑΣΥ δεν μπορούμε να στηρίξουμε τη πρόταση για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, που αυτή κατατίθεται την τελευταία στιγμή, γιατί δεν υπάρχουν απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα.
Θέλουμε να επισημάνουμε ότι ο Έλληνας αστυνομικός ελπίζει  και πιστεύει στην Πανελλήνια Ομοσπονδία.
Πρέπει όλοι εμείς που έχουμε εκλεγεί να διαφυλάξουμε τον θεσμό και να συμπεριφερθούμε  όπως αρμόζει στον ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ, και να μην εγκλωβιζόμαστε σε διαδικασίες και πρακτικές που τουλάχιστον δημιουργούν αναπάντητα ερωτήματα.

ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ Στέλιος
ΣΤΕΦΑΝΑΚΗΣ Στέφανος
ΓΥΠΑΡΗΣ Ανδρέας

Αντιπρόσωποι ΠΟΑΣΥ Ρεθύμνου