Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Γιώργος Καλλιακμάνης:Οι συκοφάντες συνεχίζουν με κουκούλες όπως οι Χίτες την κατοχή

Κάποιοι συνδικαλιστές αντίθετης παράταξης που δεν έχουν αντιληφθεί καν την σοβαρότητα των τελευταίων γεγονότων και συνεχίζουν την μικρoσυνδικαλιστική τους τακτική. Ανέβασαν σε μια
σελίδα του ”facebook” (που έχουν δημιουργήσει οι ίδιοι και την διαχειρίζονται φυσικά οι ίδιοι με αποτέλεσμα να εγκρίνουν μόνο τις δημοσιεύσεις και τα σχόλια που επιθυμούν) μονταρισμενες μου δηλώσεις σε δελτίο ειδήσεων, προφανώς λόγο περιορισμένου τηλεοπτικού χρόνου.
Το έκαναν φυσικά για να παραποιήσουν την αλήθεια (γιατί εντέχνως δεν στέκονται στο γεγονός που αναφέρω ότι πρόκειται για σπέκουλα, με σκοπό να βάλουν τον αστυνομικό απέναντι στον πολίτη, αλλά ούτε στο υποθετικό αν), αλλά να με Συκοφαντήσουν και συνάμα να με εξυβρίσουν ακόμη και με σχόλια από ψεύτικα προφίλ.
Για να αποκαταστήσουμε λοιπόν την αλήθεια η ερώτηση της δημοσιογράφου ήταν πως σχολιάζω τις φράσεις που φαίνεται ότι λέγονται από στόματα αστυνομικών προς τους πολίτες αποκαλώντας τους τουρκόσπορους.
Όλη η απάντηση μου ήταν η εξής : Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι μπορεί να βγήκαν από το στόμα Ελλήνων αστυνομικών, θέλω να πιστεύω ότι είναι αποτέλεσμα σπέκουλας που θέλει να βάλει τον Έλληνα αστυνομικό απέναντι στον πολίτη. Αν όμως ειπώθηκαν από αστυνομικούς ντρέπομαι για λογαριασμό τους.
Δεν μπορεί κάποιοι λοιπόν να παραποιούν δηλώσεις μου όταν οι ίδιοι είναι άφαντοι και ενώ θα έπρεπε να αντιληφθούν ότι προσπαθούν να βάλουν τον Έλληνα αστυνομικό στο κάδρο.
Φυσικά οι ίδιοι συνδικαλιστές αποκρύπτουν τις δηλώσεις μου σε τρεις εκπομπές στις οποίες υποστηρίζω με σθένος τους άντρες των Ματ και των Υμετ ,ενώ άλλοι συνδικαλιστές (συνεργάτες των συκοφαντών )ζητούν δημόσια την τιμωρία τους.
Αξιοσημείωτη φυσικά είναι όχι η αναμενόμενη συμπεριφορά <<αντιπάλων συνδικαλιστών>> αλλά η ευκολοπιστία κάποιων (πέρα από τα σχόλια των ψεύτικων προφίλ )που δείχνουν σαν να μην έχουν δίκη τους κρίση και αντίληψη που δεν είναι καθόλου παρήγορο για τον θεσμό που υπηρετούν.
Γιώργος Καλλιακμάνης 









Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια