Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Γιώργος Πατούλης δίνει στην Ένωση ΝΑ Αττικής 5000 μάσκες και 5000 ζευγάρια γάντια

Ανακοίνωση της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, κατόπιν αιτήματος του Προέδρου της, Γιώργου ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ, στον Περιφερειάρχη Αττικής Κο Γιώργο ΠΑΤΟΥΛΗ, παρέλαβε Πέντε (5.000) Χιλιάδες μάσκες και Πέντε (5.000) Χιλιάδες γάντια από την Περιφέρεια Αττικής.
Συγχαίρουμε και ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη Αττικής διότι, ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα του Προέδρου της Ένωσης Γιώργου ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗ, καθώς για την αποτελεσματική αντιμετώπιση της κρίσιμης κατάστασης στην οποία και ευρίσκεται η χώρα μας η οποία πλήττεται από την εξάπλωση του ιού Covid-19 (κορονοϊού), αποδεικνύοντας έμπρακτα  με την κίνησή του αυτή πως βρίσκεται δίπλα στα Σώματα Ασφαλείας και τα στηρίζει.
Πιστός στον όρκο του Ιπποκράτη ένεκα της επαγγελματικής του ιδιότητας, αλλά και πιστός στο πολιτικό του καθήκον, δοσμένος στο χρέος για την προάσπιση των συνανθρώπων του και το κοινό καλό.
Το υλικό που παρελήφθη θα διανεμηθεί στις Υπηρεσίες που εδρεύουν και βρίσκονται στην εδαφική αρμοδιότητα της Ένωσης Ν/Α Αττικής: Δ.Α.Ν/Α.Α., Δ.Α.ΑΑ., Δ.Ε.Α.Δ., Υ.Α.Ν/Α.Α., Τμήματα Τροχαίας, Διαβατηρίων Αλλοδαπών Ν/Α Αττικής.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια