Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Αχαΐας: Συγχαρητήρια στους συναδέλφους για την σύλληψη 4 δραστών ύστερα από περιπετειώδη καταδίωξη


Ανακοίνωση της Ένωσης Αχαΐας: Πολλά συγχαρητήρια στην ΟΠΚΕ Ακαρνανίας, την ΟΠΚΕ Αχαΐας, την Άμεση Δράση Πατρών, την τροχαία αυτοκινητοδρόμων Αχαΐας  και το όχημα του Α ΑΤ Πατρών
καθώς υπό την άριστη καθοδήγηση του κέντρου επιχηρησεων της Άμεσης Δράσης Πατρών καταδιωξαν και κατάφεραν να ακινητοποιησουν σε δύο διαφορετικά σημεία δράστες υπαίτιους για σωρεία κλοπών. Η καταδίωξη που ξεκίνησε από την Ακαρνανία είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό συναδέλφου της Άμεσης Δράσης στον οποίο ευχόμαστε  ταχεια ανάρρωση. Για την σύλληψη των δραστών χρειάστηκε οχημα της Άμεσης Δράσης να κλείσει το δρόμο στο όχημα των δραστών θέτοντας σε άμεσο κίνδυνο τη ζωή τους προκειμένου σταματήσει η τρελή πορεία του οχήματος τους που μπορεί να είχε ολέθριες συνέπειες μέσα στον αστικό ιστό. 
Αξίζει να σημειωθεί ότι για μια ακόμα φορά παρών στην όλη επιχείρηση  ήταν ο Αστυνομικός Δ/ ντης Αχαΐας Ταξίαρχος κ. Μιχαλοπουλος ο οποίος από την πρώτη στιγμή έδινε τις εντολές για την αισια έκβαση της καταδίωξης βρισκομενος και αυτός μαζί με τους συναδέλφους δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την έμπρακτη στήριξη του στον καθημερινό αγώνα κατά της εγκληματικότητας που δίνουν. 
Συγχαρητήρια, φυσικά, αξίζουν και στους συναδέλφους του Τμήματος Δημόσιας Ασφάλειας Αγρινίου για την εξιχνίαση τής υπόθεσης.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια