Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ένωση Νοτιοανατολικής Αττικής: Αύριο Παρασκευή 27/03/2020 και ώρα 10:00 η απολύμανση των οχημάτων της Δ.Α.Ν/Α.Α.-Υ.Α.Ν/Α.Α και Α΄ Τ.Τ. Ν/Α.

Το Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής αφουγκραζόμενο τις ανησυχίες των συναδέλφων, εξασφάλισε την απολύμανση των υπηρεσιακών οχημάτων, για
την αντιμετώπιση του ιού Covid-19 (κορονοϊού) από εξειδικευμένο συνεργείο, για τις Υπηρεσίες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια αρμοδιότητας της Ένωσής μας.
Ειδικότερα σας ενημερώνουμε πως την Παρασκευή 27/03/2020, θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σρα οχήματα των κάτωθι Υπηρεσιών:
Διεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής/Επιτελείο
- Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής
- Α.Τ. & Τ.Α. Αλίμου
- Α.Τ. & Τ.Α Ελληνικού – Αργυρούπολης
- Α.Τ. & Τ.Α. Ηλιούπολης
- Α.Τ. & Τ.Α. Γλυφάδας
- Α.Τ. & Τ.Α. Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης
- Α΄ Τμήμα Τροχαίας Ν/Α Αττικής
- Τμήμα Αλλοδαπών Γλυφάδας
Η απολύμανση των οχημάτων των παραπάνω Υπηρεσιών, θα ξεκινήσει στις 10:00΄ ώρα και θα πραγματοποιηθεί στο parking της Διεύθυνσης Αστυνομίας Νοτιοανατολικής Αττικής (Αργυρουπόλεως 94-96 στην Αργυρούπολη).

Η απολύμανση για τα οχήματα των υπόλοιπων Υπηρεσιών δικαιοδοσίας μας, θα πραγματοποιηθεί άλλη ημέρα και ώρα, την οποία και θα ανακοινώσουμε στο προσεχές διάστημα.
Όπως επανειλημμένα έχουμε πει, δεν καθόμαστε με τα χέρια σταυρωμένα, περιμένοντας την λύση!
Παρεμβαίνουμε δίνοντας εμείς τις λύσεις που μπορούμε και είμαστε δίπλα στους συναδέλφους μας!

Η παρούσα ενέργειά μας, αποτελεί μια πρωτοβουλία του Προεδρείο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής η οποία θα συνεχιστεί, έτσι ώστε να απολυμάνουν όλα τα  υπηρεσιακά οχήματα των Υπηρεσιών που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Νοτιοανατολικής Αττικής για την πρόληψη και αντιμετώπιση του ιού Covid-19 (κορονοϊού).



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια