Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ιωάννης - Παναγιώτης Τυπάλδος: Ήρωες με στολές (Πώς περιγράφει το περιστατικό με τον 26χρονο)

Δημοσιεύουμε κείμενο τού Ιωάννη Παναγιώτη Τυπάλδου από την Ένωση Νοτιοανατολικής Αττικής: Ενώ πολλά ακούγονται και συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες για την επικινδυνότητα του
covid-19 αρκετοί είναι αυτοί ακόμη που συνεχίζουν να μην συμμορφώνονται με τα μέτρα της πολιτείας,και φυσικά το βάρος για την εφαρμογή των μέτρων έχει πέσει στην ΕΛ.ΑΣ.
   Τα ανωτέρω τα γράφω ένεκα του χθεσινού περιστατικού στη Βούλα, οπου άμεσος εμπλεκόμενος ήμουν εγώ και άλλοι 13 συνάδελφοι μου, καθώς προστρεξαμε ύστερα από ενημέρωση έντρομου Πολίτη πως άγνωστος εν έξαλλο προκαλεί φθορές σε σταθμευμένα οχήματα. Το εν λόγο άτομο ήταν αντιδραστικό έβριζε εφτινε και μόνο όταν πια είχαμε φτάσει στο τμήμα και βρήκαμε πάνω του μεγάλο ποσό σε λίρες Αγγλίας  μας ενημέρωσε ότι μόλις το πρωί είχε επιστρέψει από Αγγλία πράγμα το οποίο επιβεβαιώθηκε.
  Διερωτώμαι πια είναι τα μέτρα της πολιτείας για τους ενστολους και το ιατρικό προσωπικό της χώρας; Καθώς αυτοί είναι μαθηματικά σίγουρο πως θα έρθουν σε επαφή με συμπολίτες μας που νοσούν.
   Και εν τέλει αφου έρθουν σε επαφή και ενημερωθούν πως πρέπει να μπουν σε καραντίνα τότε είναι που ξεκινούν τα προβλήματα. Που θα απομονωθούν; πως θα προφυλάξουν  την οικογένεια τους;  διότι όλοι έχουν είτε οικογένειές με μικρά παιδιά είτε με άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες και μη γελιόμαστε οι ανωτέρω δεν έχουν την πολυτέλεια των δύο σπιτιών ώστε να προστατεύσουν τους υπόλοιπους. Θα πρέπει η πολιτεία να προβλέψει ΤΩΡΑ για τη δημιουργία τέτοιων χώρων καθώς ακόμη είμαστε στην αρχή της μάχης και μπορεί εμείς να είμαστε από τα πρώτα περιστατικά αλλά δυστυχώς δε θα είμαστε το τελευταίο   και οι συγγενείς μας  ηδη είναι σε κατάσταση φόβου.
Ακόμη ΤΩΡΑ πρέπει να γίνει παροχή γαντιών μασκών αντισηπτικών και ό,τι άλλο χρειάζεται σε όλες της υπηρεσίες.
 Προστάτευσε μας για να καταφέρουμε να προστατέψουμε το σύνολο των συμπολιτών μας.
ΤΥΠΑΛΔΟΣ ΙΩΆΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗΣ
ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ
ΜΕΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΙ.ΑΣ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια