Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εξέλιξη σοκ! Μια ντουζίνα αστυνομικοί σε καραντίνα - Τους έφτυσε 26χρονος σε υποχρεωτική καραντίνα


Η κοινωνική ευθύνη πήγε ούτως ή άλλως περίπατο, από τη στιγμή που η κυβέρνηση επιβάλλει καθολική καραντίνα σε πολίτες με έλλειμμα ατομικής συναίσθησης των
δεδομένων υποχρεώσεων.

Ακόμη και σε συνθήκες αυτού του είδους των περιορισμών όμως, σημειώνονται τραγικής έκτασης περιστατικά. Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr πλήρωμα περιπολικού επιχείρησε να εξετάσει τον σκοπό και τον προορισμό εξόδου από την κατοικία του ενός νεαρού άνδρα στην περιοχή της Βούλας.

Ανερυθρίαστα ο 26χρονος δήλωσε (γεγονός που εξετάζεται) πως είναι προερχόμενος από Λονδίνο και έσπασε την καραντίνα με δική του ... ευθύνη! Παρά την ευγενική συμπεριφορά των αστυνομικών της άμεσης δράσης και τις -συνοδευτικές της επιβολής των ιδιώνυμων πλέον διοικητικές και ποινικές πράξεις- παραινέσεις τους, ο ατιθάσευτος νεαρός ξέσπασε αρχικά στο περιπολικό και στη συνέχεια έφτυσε τους αστυνομικούς.

Το ίδιο επανέλαβε στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος στο οποίο οδηγήθηκε, με αποτέλεσμα η σύσταση προς τους παθόντες είναι αναγκαστική απομόνωση μέχρι να διερευνηθεί εάν ο 26χρονος ήταν προερχόμενος από Λονδίνο (στο πορτοφόλι του βρέθηκαν βρετανικά χαρτονομίσματα) και κυρίως εάν είναι φορέας της νόσου.

Το ζήτημα πιυ καλείται να λύσει σε κάθε περίπτωση ο νομοθέτης, είναι το ποιες ποινικές κυρώσεις και πρόστιμο πρέπει να επιβληθεί στον ... ανυπότακτο νεαρό, ο οποίος ανεξαρτήτως εάν προέρχεται ή όχι από την Αγγλία, εάν πάσχει ή όχι, αποτελεί δημόσιο κίνδυνο.



του Γιώργου Καραϊβάζ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια