Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Φρίκη στον Βόλο: «Πατέρας» ασελγούσε στην 11χρονη κόρη του – Πώς αποκαλύφθηκε το αρρωστημένο του πάθος


Η φρίκη που ζούσε μία 11χρονη (σήμερα) στα χέρια του πατέρα της, ο οποίος κατηγορείται ότι ασέλγησε δύο φορές σε βάρος της τον Αύγουστο του 2018 στο σπίτι τους, απασχόλησε την Πέμπτη
το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο (Κακουργιοδικείο) Λάρισας, που έκρινε ένοχο τον πατέρα και του επέβαλε ποινή κάθειρξης εννέα ετών με αναστολή, μέχρι η υπόθεση να συζητηθεί σε δεύτερο βαθμό στο Εφετείο.
Ο 39χρονος Βολιώτης κατηγορείται για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση στην ανήλικη κόρη του, μια υπόθεση που είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν δύο χρόνια και είχε συνταράξει την τοπική κοινωνία.
Η απόφαση του ΜΟΔ Λάρισας ελήφθη κατά πλειοψηφία με τέσσερα μέλη να ψηφίζουν υπέρ της ενοχής του κατηγορούμενου και τρία (ένορκοι) κατά, ενώ η εισαγγελική πρόταση ήταν να κηρυχθεί ένοχος, χωρίς μάλιστα να του δοθεί αναστολή.
Στο δικαστήριο κατέθεσε η 33χρονη μητέρα της 11χρονης, η οποία έχει λάβει διαζύγιο από τον κατηγορούμενο και η οποία αναφέρθηκε σε όλα, όσα της είχε εκμυστηρευτεί πρώτα ο 14χρονος γιος τους, που φέρεται να αποκάλυψε την υπόθεση και κατόπιν η 11χρονη κόρη τους.
Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά στη διάρκεια της αποκάλυψης της υπόθεσης τον Οκτώβριο του 2018, ο 39χρονος φέρεται να έβρισκε ευκαιρία, όταν η σύζυγός του έλειπε στη δουλειά και ασελγούσε σε βάρος της κόρης του. Η δράση του «πατέρα», γινόταν μέσα στο σπίτι της οικογένειας στον Βόλο και αποκαλύφθηκε, όταν τον αντιλήφθηκε ο επίσης ανήλικος γιος του, το είπε στη μητέρα του, που κατέθεσε μήνυση σε βάρος του και γνωστοποιήθηκε το δράμα του μικρού κοριτσιού.
Η Εισαγγελία Βόλου ζήτησε τότε από την Αστυνομία επείγουσα προκαταρκτική έρευνα και αφού ο πατέρας απολογήθηκε στον ανακριτή του είχαν απαγγελθεί κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Ο άνδρας φαίνεται ότι είχε προβεί σε ασελγείς πράξεις κατά του μικρού κοριτσιού τουλάχιστον δύο φορές, στο μπάνιο του σπιτιού τους και στην κρεβατοκάμαρα, ενώ τόσο ο 14χρονος γιος τους, όσο και η 11χρονη εξετάστηκαν από παιδοψυχίατρο και παιδοψυχολόγο, ενώ κατέθεσαν και στον ανακριτή. Ο 39χρονος απολογούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και τις απέδωσε στο ότι η σύζυγός του ήθελε να λάβει διαζύγιο, ενώ μάρτυρας υπεράσπισής του φέρεται να κατέθεσε ότι ήταν καλός οικογενειάρχης.
Την ενοχή του κατηγορούμενου ζήτησε ο συνήγορος Πολιτικής Αγωγής που επισήμανε μεταξύ άλλων, ότι έπρεπε να ομολογήσει τις πράξεις του και να μην τις αρνείται, καθώς όλα όσα αναφέρθηκαν από τα παιδιά δεν ανήκαν στην σφαίρα της φαντασίας τους. Επίσης ζήτησε να εξηγήσει ο 39χρονος τους λόγους για τους οποίους φέρεται να είχε προβεί στις πράξεις για τις οποίες καταδικάστηκε. Ο πατέρας, δεν είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις αρχές, εργάζονταν και φέρεται να είχε προβεί σε αυτές τις πράξεις κατά την διάρκεια απουσίας της συζύγου του, η οποία έλειπε για ώρες από το σπίτι, λόγω της εργασίας της.
Πηγή: e-thessalia.gr




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια