Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

1000 ευρώ από την Ένωση Αξιωματικών Αν. Μακεδονίας & Θράκης για την αγορά υγειονομικού υλικού


Διαβάστε την ανακοίνωση:

Σας γνωρίζουμε ότι κατόπιν ΟΜΟΦΩΝΗΣ απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου της  Ένωσης Αξιωματικών ΕΛ.ΑΣ Ανατολικής Μακεδονίας & Θράκης εγκρίθηκε το  χρηματικό ποσό των χιλίων ευρώ [1.000Ε] από το Ταμείο της, προκειμένου για την συνδρομή της στην χορήγηση με αντισηπτικά χεριών και επιφάνειας, είδη καθαριότητας, γάντια , μάσκες κλπ των συναδέλφων μας αστυνομικών των υφιστάμενων Υπηρεσιών της ΓΕ.Π.Α.Δ.ΑΜ&Θ και των Αστυνομικών Σχολών (ΤΔΑ Κομοτηνής - ΤΔΑ Διδ/χου), λόγω της πανδημίας εξάπλωσης του κορωνοϊου.

Η κίνηση αυτή ως EKTAKTH εγκεκριμένη δαπάνη, μολονότι δεν είχε προβλεφτεί στον προϋπολογισμό εξόδων της ΕΑ.ΑΜΘ για το έτος 2020, θεωρούμε ότι είναι αναγκαία για την ελάχιστη συμβολή μας στην προστασία της υγείας των συναδέλφων μας της περιφ. ΑΜΘ κατά την εκτέλεση του έργου τους.

Επ’ ευκαιρία, καλούμε την πολιτεία (πολιτική και φυσική ηγεσία του Υπουργείου μας) να μεριμνήσει ως αρμόδια για την άμεση διάθεση όλων των αναγκαίων ειδών προφύλαξης από την μετάδοση του κορονωϊού ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, όχι σήμερα αλλά από χθες….. 

 

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια