Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Εύβοια: Eξιχνιάστηκε άμεσα ληστεία σε βάρος ηλικιωμένης

Δύο αδέρφια ηλικίας 34 και 37 ετών εισέβαλαν το βράδυ του Σαββάτου σε σπίτι 80χρονης στις Κονίστρες Εύβοιας αφού παραβίασαν την μπαλκονόπορτα. Φορούσαν κουκούλες full face,
ακινητοποίησαν και απείλησαν με κατσαβίδι την ηλικιωμένη για να τους αποκαλύψει που είχε κρυμμένα χρήματα και κοσμήματα.


Πριν φύγουν έσπασαν το κινητό της τηλέφωνο και έκοψαν το καλώδιο του σταθερού για να μην μπορεί να ειδοποιήσει είτε το 100 είτε τους συγγενείς της.


Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Κύμης πήραν κατάθεση από την ηλικιωμένη η οποία τους έδωσε λεπτομερή περιγραφή για τον εφιάλτη που βίωσε έφτασαν στο σπίτι όπου έμεναν τα δύο αδέρφια και τους πέρασαν χειροπέδες.


Εκεί βρήκαν τρεις κουκούλες, μαχαίρια, σουγιάδες, ένα κηνυγετικό όπλα καθώς και 18 ρολόγια για τα οποία ερευνάται πως έφτασαν στην κατοχή τους.
Και οι δύο συλληφθέντες έχουν απασχολήσει στο παρελθόν για κλοπές και ναρκωτικά ενώ στον έναν είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι εμφάνισης στο τοπικό Α.Τ. μία φορά το μήνα.


Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr πριν από λίγο καιρό οι συλληφθέντες είχαν πάει στο σπίτι της 80χρονης για να κάνουν κάποιες εργασίες.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια