Το drone, o 25χρονος και η δεύτερη γιάφκα


Διαμέρισμα "κλειδί", που συνδέεται με τις συλλήψεις της Αγίας Παρασκευής, κατάφεραν να εντοπίσουν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Στην περιοχή του Αγίου Νικολάου, στα
Πατήσια, είχαν την πληροφορία ότι κινείται η Δήμητρα Βαλαβάνη, σύντροφος τού αποκαλούμενου "τοξοβόλου". Όταν πήγαν εκεί βρήκαν έναν ιδιώτη, που είχε βάλει αγγελίες ότι καθαρίζει σπίτια. Όπως τους είπε, τον κάλεσε ένας άγνωστος άνδρας στο τηλέφωνο, του είπε ότι πέθανε ο αδερφός του και να πάει να καθαρίσει το σπίτι, να πάρει ό,τι του φαίνεται χρήσιμο και τα υπόλοιπα να τα πετάξει.
Έδωσαν ραντεβού στο κέντρο της Αθήνας, όπου ο άγνωστος του παρέδωσε 60 ευρώ και τα κλειδιά του διαμερίσματος. Υπολογίζει ότι ήταν 25 ετών, αλλά είχε κουκουλωμένο το κεφάλι και δεν είδε χαρακτηριστικά.Οι αστυνομικοί μπήκαν με τον καθαριστή στο διαμέρισμα.
Βρήκαν κάποιες ντουλάπες ανοικτές, που τους δείχνει ότι κάποιος είχε πάρει τα πιο... επικίνδυνα αντικείμενα. Βρήκαν συσκευές ψηφιακής αποθήκευσης, και τον κορμό του drone και ευελπιστούν σε αυτές τις συσκευές να δουν πού είχε πετάξει το μη επανδρωμένο αεροσκάφος, ώστε να καταλάβουν τί ετοίμαζαν και εάν ο στόχος ήταν οικονομικός ή άλλος.Δεδομένου ότι πιστεύουν πως κάποια αντικείμενα απομακρύνθηκαν, αναζητούν τώρα 2ο χώρο, ίσως και... γιάφκα.