Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Βρήκαν πού έμενε τους τελευταίους μήνες ο "τοξοβόλος" - Δύο κρησφύγετα στο στόχαστρο

Δύο καταλύματα σε Χαλκιδική και Αρκαδία έχουν εντοπίσει μέχρι αυτήν την ώρα τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας στην προσπάθειά τους να βρουν τα κρησφύγετα του
αποκαλούμενου «τοξοβόλου» και των συνεργών του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr σε εκείνο της Χαλκιδικής «πέρασε» δύο φορές τον περασμένο Δεκέμβριο, ενώ στο δεύτερο στην Αρκαδία, τον Ιανουάριο. Κατά την έρευνά τους σε αυτά, δεν εντόπισαν –όπως αναφέρουν πηγές ενημέρωσης- κάποιο στοιχείο που  μπορεί να επεκτείνει τις έρευνες και έτσι συνεχίζουν να αναζητούν τα κρησφύγετα της ομάδας.
Όσο περνούν οι ώρες, όμως, όλο και εντείνεται η πεποίθηση πως το κεντρικό κρησφύγετο, μία ενδεχόμενη γιάφκα, είχε ενοικιαστεί από κάποιον συνεργό και όχι από τους τρεις συλληφθέντες.
Ο 32χρονος και η 28χρονη πρώην συνεργός της Πόλας Ρούπα, όχι μόνο ήταν αρνητικοί κατά την εξέτασή τους από τους αστυνομικούς, αλλά δεν είπαν κουβέντα. Η 26χρονη, λένε οι πληροφορίες του bloko.gr, αναλώθηκε σε υβρεολόγιο, με τους Αξιωματικούς της Αντιτρομοκρατικής να σχολιάζουν πως έτσι κάνουν όσοι συλλαμβάνονται για πρώτη φορά.

Πρωταρχικός στόχος των αρχών παραμένει ο εντοπισμός και η σύλληψη των δύο συνεργών του 32χρονου, στη ληστεία της Ερυμάνθειας.

του Γιώργου Καραϊβάζ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια