Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Το παρασκήνιο των κρίσεων - Η δυναμική του κ. αρχηγού


Οι κρίσεις που ήδη συντελούνται στην αστυνομία, έχουν τελικά ταυτότητα. Και αυτή η ταυτότητα βρίσκει πρόσωπο σ' εκείνο του κ. αρχηγού. 

Ο κ. Καραμαλάκης πέτυχε κι
επέβαλε τις αξιώσεις- επιλογές του. Από τη στιγμή που τέθηκε το ζήτημα των δύο αντιστράτηγων για αποστρατεία, έβαλε βέτο για τον κ. Λαγουδάκη, ώστε ν' αξιοποιηθεί σε θέση που μπορεί να την χειριστεί καλύτερα απ' ότι του επιτελάρχη. Για να καλυφθεί δε το κενό και οι αδυναμίες που προέκυψαν τους τελευταίους μήνες στην ιδιαίτερα αυτή νευραλγική θέση, επέβαλε μεταξύ άλλων την επιλογή του κ. Ντζιοβάρα, ο οποίος τελικά προορίζεται -σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του bloko.gr- γι αυτήν ακριβώς τη θέση. Θυμίζουμε ότι επιτελάρχης μπορεί να οριστεί πέραν του υπαρχηγού, οποιοσδήποτε από τους υπόλοιπους τρεις αντιστράτηγους.

Και για τον κ. Ψωμά, λένε οι ίδιες πηγές ενημέρωσης ζήτησε την παραμονή του, πλην όμως έπεσε πάνω σε βέτο. Έτσι, φαίνεται να προκρίνεται ως δική του πλέον επιλογή η τοποθέτηση στη θέση του αττικάρχη του κ. Γιάννινα, ερχόμενος ευθέως σε αντίθεση με τους υποστηρικτές τρίτων μνηστήρων, ενώ αναμένεται η μετακίνηση στο επιτελείο της ΓΑΔΑ, ταξίαρχου από μεγάλη αστυνομική διεύθυνση της Αττικής, ο οποίος όπως τουλάχιστον διαφαίνεται, βάζει υποθήκες για το μέλλον.



του Γιώργου Καραϊβάζ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια