Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Παντού και πάντα σε όλα μπροστά. Και το αντίκρισμα;'' - Κείμενο αστυνομικού της ΟΠΚΕ

Διαβάστε το κείμενο που έστειλε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr αστυνομικός της ΟΠΚΕ



"Παντού και πάντα σε όλα μπροστά. Και το αντίκρισμα??????" Είμαστε αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και υπηρετούμε την ΕΛ.ΑΣ με πραγματικά περίσσιο ζήλο και πάθος πατά προς προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και την Πατρίδα. Αυτό που παρατηρείται όμως είναι ότι οι προσπάθειες μας και ο επαγγελματισμός που δείχνουμε πολλές φορές δεν έχει αντίκρισμα!

 Συγκεκριμένα θα αναφέρω πως πολλές φορές χρησιμοποιούμαστε για μέτρα τάξης σε γήπεδα-διαδηλώσεις κλπ με πλήρη εξοπλισμό και καθήκοντα διμοιρίας καθώς επίσης και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου για το μεταναστευτικό σε κέντρα υποδοχής μεταναστών χωρίς να λαμβάνουμε καν το προβλεπόμενο από την υπηρεσία επίδομα διμοιρίας ενώ εκτελούμε τα ίδια καθήκοντα!

 Τέλος θέλουμε να τονίσουμε δυο σημεία: Το πρώτο είναι ότι η ΟΠΚΕ αποτελεί ένα ευέλικτο και αποτελεσματικό εργαλείο στα χέρια της ΕΛ. ΑΣ. το οποίο ανά πάσα στιγμή μετακινείται σε όλη την Ελλάδα με το ανάλογο κόστος στις οικογένειες των συναδέλφων... Το δεύτερο σημείο είναι ότι η εκτέλεση των καθηκόντων μας και το αντικείμενό μας είναι ιδιαιτέρως απαιτητικό που επίσης απαιτεί επιπλέον εξοπλισμό, το κόστος του οποίου καλύπτεται από το μεράκι και το υστέρημα των μελών της ΟΠΚΕ.

 Ίσως λοιπόν θα πρέπει να γίνει λόγος για το "αντίκρισμα" και την αποκατάσταση της αδικίας σε βάρος των μελών της ΟΠΚΕ...


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια