Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λάρισα: Ετήσιο Μνημόσυνο Υπέρ Πεσόντων κατά την εκτέλεση του Καθήκοντος Αστυνομικών


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Λάρισας
  Η  Ένωση Αστυνομικών Λάρισας πραγματοποίησε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 και ώρα 11:30, επιμνημόσυνη δέηση στο Παρεκκλήσιο του Αγίου Αρτεμίου  και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αστυνομικών, στον προαύλιο χώρο του Αστυνομικού Μεγάρου Λάρισας, εις Μνήμη των θανόντων εν ώρα Υπηρεσίας Αστυνομικών.

 

Στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστάτησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ.κ. Ιερώνυμος.                                                                                                                      Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας Ταξίαρχος Αστέριος Μαντζιώκας και  ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Λάρισας, Ιωάννης Θελούρας.

Χαιρετισμός Θελούρα Ιωάννη, Γεν. Γραμματέα



 
Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Λάρισας  κ.Χρήστος Καλομπάτσιος, ως εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, ο Βουλευτής Λάρισας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, η Αντιδήμαρχος Δήμου Λαρισαίων κα Αγορίτσα Απρίλη, ως εκπρόσωπος του Δημάρχου Λαρισαίων και ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γεώργιος Μανώλης.

 

Στην τελετή παρέστησαν ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας Α/Δ’ Χρήστος Σιμούλης, ο διοικητής της 110 Π.Μ. Σμήναρχος  Απόστολος Χόρτης και εκπρόσωπος της 1ης Στρατιάς. Παραβρέθηκαν επίσης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Θεσσαλίας Αστυνομικός Υποδιευθυντής Χρήστος Καλούσιος και μέλη της , ο Αντιπρόεδρος και ο Γ. Γραμματέας του Συνδέσμου Αποστράτων Χωρ/κης και Ελληνικής Αστυνομίας Ν. Λάρισας κ. ΔΙΒΑΝΗΣ Βασίλειος και ΖΑΧΟΣ Σωτήριος και μέλη του ,ο πρόεδρος Τοπικής Διοίκησης της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αχιλλέας Καλαμπούκας,  όλα τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας,καθώς και πλήθος εν ενεργεία και εν αποστρατεία αστυνομικών.

 

Τιμές για μια ακόμη φορά απέδωσε η μπάντα του Δήμου Λαρισαίων, τον οποίο και ευχαριστούμε δημόσια. Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε μικρή δεξίωση στη λέσχη (3ος όροφος) του Μεγάρου.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια