Η εκδήλωση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την κοπή της βασιλόπιτας


Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή των αστυνομικών πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου η εκδήλωση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών για την κοπή της βασιλόπιτάς της.
Μετά από μια άκρως επιτυχημένη χρονιά που σημείωσε η Υ.Α. Σερρών, όλοι οι αστυνομικοί συγκεντρώθηκαν για να διασκεδάσουν και να αφήσουν πίσω, έστω και για λίγο, τον καθημερινό αγώνα που δίνουν για την ασφάλεια των Σερραίων πολιτών.

Τη βασιλόπιτα ευλόγησε ο αστυνομικός – πατήρ Στυλιανός Πλακανδαρας. Στην πίτα παρευρέθηκαν ο Αστυνομικός Διευθυντής Σερρών κ.Δημήτριος Μικρός, ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών – Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ.Αθανάσιος Παπάζογλου, ο Υποδιοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών – Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ.Γεώργιος Φωτιάδης, οι Τμηματάρχες και το προσωπικό όλων των υπηρεσιών της Υ.Α.Σερρών.

Για την περασμένη χρονιά η Υ.Α.Σερρών μετράει πολλές και συνεχόμενες επιτυχίες και για τη νέα χρονιά δόθηκε η υπόσχεση από τους παρευρισκόμενους ότι θα συνεχίσουν με μεθοδικότητα και επαγγελματισμό για να αυξηθεί ακόμη περισσότερο το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών.
πηγή: diktyotv.gr