Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Ο Στέλιος Μάρκογλου αποχαιρετά

Δημοσιεύουμε επιστολή του Στέλιου Μάρκογλου, που αποστρατεύεται αυεπάγγελτα: Αξιότιμοι, εξαίρετοι συνάδελφοι, ομάδα της ΕΙΔ. Ο. Π. Ε,  πολυεπίπεδης δράσης και της
αποτελεσματικότητας, των αδιαμφισβήτητων επιτυχιών! Είχα ελπίσει ότι θα συντρέξει περισσότερος χρόνος για να παραμείνω στις τάξεις του σώματος, να σας δηλώνω απρόκλητα την εκτίμηση, την ανυπόκριτη αγάπη μου, να είμαι η στέγη προστασίας σας, να σας γνωστοποιώ, όπως έπραττα μέχρι τούδε τις συσσωρευμένες εμπειρίες μου, την πολυσχιδή δράση μου, τις επιτυχίες μου και γιατί όχι και αυτές ακόμη τις αποτυχίες μου, με αντικειμενικό στόχο να μπορείτε εσείς να κατευθύνετε το πηδάλιο του δικού σας οχήματος, σε δική σας ασφαλή πορεία!  Οι ελπίδες μου εκείνες δεν πραγματοποιήθηκαν, συνεπώς τώρα έλαβα θέση, για να εκφράσω, δια μέσου του αποχαιρετιστήριου μηνύματος μου, το εύλογο παράπονο μου, αλλά κυρίως να ευχηθώ, ως υπηρεσιακός προϊστάμενος και επιτρέψετε μου  " ΩΣ ΓΟΝΕΑΣ" προς τα παιδιά του, να είστε πάντοτε ακραιφνής ομάδα, με ομόνοια, αγάπη και ο ένας για όλους και όλοι για τον ένα!  Κάποτε θα φτάσει η στιγμή που κάποιοι, έστω και λίγοι, θα αναγνωρίσουν ότι επιτελέσατε σπουδαίο έργο προς την κοινωνία και προς την πατρίδα και θα αισθάνεστε ότι ασκήσατε ευόρκως την υψηλή αποστολή σας! Σας ζητώ να προσέχετε τους εαυτούς σας και εύχομαι να έχετε πνευματική επάρκεια!  Υγεία και  μακροημέρευση στα μέλη των οικογενειών σας! Σας ευχαριστώ που με τιμήσατε με την κοσμιοτάτη συμπεριφορά σας!
Τέλος επιθυμώ να εκφράσω την ανθρώπινη ευγνωμοσύνη μου προς τον Αξιότιμο ΤΑΞΙΑΡΧΟ της Δ. Α. Α. Α. Κον Ιωάννη ΚΑΤΣΙΑΜΑΚΑ, που μου εμπιστεύτηκε την διοίκηση σας!  Επίσης Ευχαριστώ τον Διοικητή μου Αστυν. Υποδιευθυντή Κον Ανάργυρο ΜΠΑΚΑΛΩΝΗ για την άμεση και αμέριστη συμπαράσταση του! 
Να σας έχει καλά όλους ο Τριαδικός Θεός μας. 
Με ανθρώπινο σεβασμό 
ανυπόκριτη αγάπη και 
ειλικρινή εκτίμηση! 
Στυλιανός Σ. ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ 
ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ Β'  ε.α.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια