Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Συνάντηση της Ένωσης ΝΑ Αττικής με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών

Ανακοίνωση τής Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Την 22/02/2020 και ώρα 11:00΄, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ και ο Α’
Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ συναντήθηκαν με τον νεοτοποθετηθέντα Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Ταξίαρχο κ. Κωνσταντίνο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ.
Αφού ευχηθήκαμε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα, τον ενημερώσαμε εμπεριστατωμένα για τα προβλήματα που παρουσιάζονται σε όλες τις υπηρεσίες της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.
Ο Ταξίαρχος μας άκουσε με προσοχή και τόνισε αρχικά, αφού μας ευχαρίστησε για τις ευχές, ότι στόχος του είναι η ενίσχυση της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών με προσωπικό προκειμένου να μπορέσει να ανταπεξέλθει στο σημαντικό έργο που επιτελούν οι Αστυνομικοί που υπηρετούν στις υπηρεσίες της και είναι άμεσα συνδεδεμένο όχι μόνο με την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό αλλά και την αποτελεσματική αντιμετώπιση του φαινομένου της μετανάστευσης.
Επίσης, τόνισε ότι πρωταρχικός στόχος του είναι η διασφάλιση των συνθηκών λειτουργίας και η διασφάλιση του κυλιόμενου ωραρίου για όλους.

Εμείς θα είμαστε δίπλα του προκριμένου συνδικαλιστικά να πείσουμε την Φυσική και Πολιτική ηγεσία για την σπουδαιότητα της ενίσχυσης του Αερολιμένα ειδικά την δεδομένη χρονική στιγμή.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια