Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Χρήστος Μπαλάσκας: Τι μπορεί να πει κάποιος για ένα θρύλο;

Διαβάστε την ανάρτηση του Αντιπροέδρου της Ένωσης Αθηνών, Χρήστου Μπαλάσκα: Α/Υ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΑΛΙΝΑΚΗΣ. Τι μπορεί να πει κάποιος για ένα θρύλο; Τι μπορεί να πει
κανείς για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι από μόνος του ένα μεγάλο κομμάτι (Αν όχι το μεγαλύτερο) της ιστορίας της ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ; Ο αστυνομικός υποδιευθυντής Κωνσταντίνος Καβαλινάκης πριν λίγο καιρό αποστρατεύτηκε παραδίδοντας τη σκυτάλη στους νεότερους μετά από σαράντα χρόνια μάχιμης υπηρεσίας στην άμεση δράση. Ο φίλος και αιώνιος προϊστάμενος είναι σχεδόν από τα ιδρυτικά στελέχη της ομάδας (Ζ).

Έχει διατελέσει διοικητής της ένδοξης αυτής ομάδας. Επίσης έχει διατελέσει επικεφαλής της ομάδας (Δ) η οποία καθάρισε κάποτε το τοπίο από τούς γνωστούς αγνώστους. Διετέλεσε προϊστάμενος στην ομάδα (ΔΙ.ΑΣ.) καθώς επίσης προϊστάμενος της Α αλλαγής των περιπολικών της άμεσης δράσης Αττικής και προιστάμενος της ομάδας (Σ). Βραβευμένος με το μετάλλιο ανδραγαθίας ( Η ύψιστη τιμή για έναν αστυνομικό). Για πολλά χρόνια εκφωνητής της Α.Δ. Και τόσα άλλα που μπορώ να γράφω γι αυτά μέχρι να πιαστεί το χέρι μου. Ο εν λόγω είναι μία από τις αιτίες που με ώθησαν να μπω στις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ. και στην άμεση δράση το 1991. 



Κ. Διευθυντά είστε ένας από τους μεγάλους δασκάλους για όλους μας. Εύχομαι καλή σύνταξη και η σκέψη της συντριπτικής πλειοψηφίας των αμεσοδρασιτών να γνωρίζετε ότι είναι μαζί σας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια