Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Υπόνοιες και αμφιβολίες για το αν ο ιδιοκτήτης της Κορβέτ ήταν και ο οδηγός την ώρα του δυστυχήματος

Θυελλώδεις ανατροπές φαίνεται να προκύπτουν, καθώς -όπως νωρίτερα επεσήμανε το bloko.gr -η Τροχαία Ελληνικού δεν ακολούθησε τις προβλεπόμενες επιστημονικές και ερευνητικές μεθόδους για
την ταυτοποίηση DNA των ατόμων, του οδηγού και των πιθανών συνεπιβατών της Κορβέτ, που βρίσκονταν στο όχημα την ώρα του δυστυχήματος.
Πληροφορίες του bloko.gr σημειώνουν ότι ήδη αστυνομικοί, που έχουν γνώση της δικογραφίας, αρχίζουν και αμφισβητούν πως ο 40χρονος ιδιοκτήτης, που εμφανίστηκε και δήλωσε πως ήταν ο οδηγός, λέει την αλήθεια.
Φαίνεται να υπάρχουν αποκλίσεις από τις περιγραφές, που έχουν δώσει αυτόπτες μάρτυρες με την εικόνα και τα φυσιογνωμικά χαρακτηριστικά του οδηγού. Ταυτόσημη, πάντως, με την κατάθεσή του είναι εκείνη της κοπέλας, που φέρεται να ήταν μαζί του.

Απορίας άξιον είναι γιατί τα στελέχη της Τροχαίας Ελληνικού δεν έχουν εξετάσει όλες τις κάμερες ασφαλείας στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, ώστε να διαπιστώσουν ταχύτητα, το πρόσωπο του οδηγού, αλλά κυρίως μία εβδομάδα μετά και δεν έχουν εντοπίσει το όχημα, που τους παρέλαβε.

του Γιώργου Καραϊβάζ



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια