Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μαυροειδάκος: Να παραιτηθεί ο αστυνομικός διευθυντής Χίου, αν δεν έχει βρει τους άνανδρους εισβολείς

«Ελπίζω ο αστυνομικός διευθυντής Χίου να έχει βρει τους υπεύθυνους μέχρι τώρα, αλλιώς θα πρέπει να παραιτηθεί», ξεκαθάρισε ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, Στράτος
Μαυροειδάκος, τοποθετούμενος για τη χθεσινή εισβολή κατοίκων στο ξενοδοχείο του νησιού όπου διέμεναν τα ΜΑΤ και τα πρωτοφανή επεισόδια που εκτυλίχτηκαν με μάχες σώμα με σώμα εντός του κτιρίου.
Ο κ. Μαυροειδάκος μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ σχολίασε ακόμη πως θα πρέπει οι ίδιοι οι κάτοικοι να υποδείξουν τους υπαίτιους της άνανδρης αυτής επίθεσης λέγοντας πως ύστερα από 18 ώρες επεισοδίων οι συνάδελφοί του είχαν πάει να ξεκουραστούν για ένα δίωρο, όταν συνέβη η εισβολή.
Ο γενικός γραμματέας των Ειδικών Φρουρών υπενθύμισε επιπλέον: «Είχαμε 45 τραυματίες αστυνομικούς -δύο από σκάγια- στη Λέσβο και 15 τραυματίες στη Χίο».
Τόνισε δε πως «από θαύμα δεν είχαμε νεκρό» αφού «πυροβολούσαν στο ψαχνό», ενώ εξέφρασε τη θλίψη του για την εξέλιξη της υπόθεσης σε Λέσβο και Χίο καθώς όπως είπε «ένα θέμα εθνικό έχει μετατραπεί σε αστυνομικό», όταν κλήθηκε να σχολιάσει ότι τραυματίστηκαν και πάρα πολλοί πολίτες.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια