Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Και φέτος η αστυνομία στις τακτικές μετάθεσεις έδωσε στην Μεσσηνία ΜΗΔΕΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ''-Κείμενο αστυνομικού

Στο κείμενο που έστειλε αστυνομικός στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του bloko.gr αναφέρεται στο γεγονός ότι δεν προβλέπεται καμία μετάθεση αστυνομικού για τη Μεσσηνία και σε δημοσιεύματα

που αναφέρουν πως θα ενισχυθεί η Δ.Α.


Με βάση το άρθρο ενίσχυση στην Μεσσηνία κατόπιν εντολής Υπουργου

http://www.bloko.gr/2020/02/blog-post_154.html?m=1

Θέλω να ρωτήσω.
Πριν 5 μέρες είχε αφιέρωμα στις ειδήσεις των 8 σε κανάλι νομίζω αντ η σταρ για χωριό της Μεσσηνίας ωπου οι κάτοικοι έχουν χτυσει τα παράθυρα στις οικίες τους με πέτρες κ τσιμέντο καθώς έχει δεχτεί το κάθε σπίτι 15 ληστείες κύριος σε σπίτια που διαμένουν μεσήλικες.
Επίσης το χωριό αυτό έδειχνε κατοίκους οι οποίοι ορίζουν πεζες περιπολίες κάθε βραδυ προκειμενου όπως αναφέρουν στην καμερα να περιπολουν στο χωριό όχι για τις περιουσίες τους αλλά ΠΛΈΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΜΑΤΙΚΉ ΤΟΥΣ ΑΚΕΡΑΙΌΤΗΤΑ που είναι πάνω από όλα.

Κ φέτος η αστυνομία στις τακτικές μετάθεσεις έδωσε στην μεσσηνια ΜΗΔΈΝ ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΟΎΤΕ ΈΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌ.

ΜΕΤΆ λοιπόν από την κάμερα κ το αφιέρωμα στο χωριό αυτό δίνετε στην μεσσηνια βάση του άρθρου που γράφτηκε χθες 10 αστυνομικοί στην οπκε.
Αλλά δεν μας αναφέρει το άρθρο κ θα ήθελα να διευκρίνιστει από που κ πως θα ενισχυθεί εφόσον πήρε μηδέν στις τακτικες.
Θα είναι με απόσπαση; και από που; θα είναι με τηλέφωνο; θα είναι από άλλη διεύθυνση;
Θα ήθελα να υπάρχει διαφάνεια σε όλα πλέον.
Οι μετάθεσεις για μας πλέον είναι η ζωή μας κ πρέπει να υπάρχει διαφάνεια παντού όχι μόνο στον τρόπο προσλήψης που κ εκεί καταπατηθηκαν δικαιώματα αστυνομικών μέσω Σφ που τοποθετούνται άμεσα σε τόπους που άλλοι περιμένουν 20 χρόνια.

Εν κατακλείδι όλοι δικαιούνται να έχουν την ασφάλεια που πρέπει από το κράτος όχι μόνο η Αθήνα αυτά τα γράφαμε κ πριν φτάσουν εκεί οι κάμερες ότι πλέον στα χωριά δεν περνάει η άστυνομια ούτε καν διευλεση. Τα κρούσματα είναι υπερδιπλάσια από αυτά που καταγράφονται στα δελτία καθώς δεν καλούν όλοι την αστυνομία για εγγραφή στο δελτίο.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια