Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τρισάγιο για τους πεσόντες Αστυνομικούς στην Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών


Διαβάστε την ανακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής


Σε μία σεμνή τελετή με τα λόγια να περισσεύουν πραγματοποιήθηκε η επιμνημόσυνη δέηση στο μνημείο πεσόντων Αστυνομικών στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.
Παρίσταντο ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών Ταξίαρχος κ. Κωνσταντίνος ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αερολιμένα κ. Γιώργος ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, η Τμηματάρχης του Τμήματος Διοικητικής Υποστήριξης της Διεύθυνσης Αερολιμένα Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Δήμητρα ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ο Τμηματάρχης του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Αστυνομικός Υποδιευθυντής κ. Πέτρος ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αν. Τμηματάρχης του Τμήματος Ασφαλείας Αερολιμένα Αστυνόμος Α’ κ. Κωνσταντίνος ΜΑΝΙΑΤΑΚΗΣ, ο Τμηματάρχης του Τμήματος Τροχαίας Αερολιμένα Αστυνόμος Β’ κ. Θεόδωρος ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ο Αστυνόμος Β κ. Ανδρέας ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ, η κόρη του αδικοχαμένου άνδρα της Ε.Κ.Α.Μ. Βασίλη ΛΑΠΠΑ που έχασε τη ζωή του τον Ιανουάριο του 1997 από τις σφαίρες δραπέτη, Αρχιφύλακας Νικολέττα ΛΑΠΠΑ, ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ, ο Α’ Αντιπρόεδρος Ηλίας ΒΡΕΝΤΑΣ, ο Β’ Αντιπρόεδρος Χρήστος ΣΥΝΔΡΕΒΕΛΗΣ, οι Αντιπρόσωποι στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. Γιώργος ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ και Γιώργος ΓΙΩΤΑΣ καθώς και συνάδελφοι που υπηρετούν σε όλες τις υπηρεσίες της Δ.Α.Α.Α.. 



Την εκδήλωση τίμησαν ο Αντιστράτηγος ε.α. κ. Μανώλης Γρηγοράκης, ο Αντιπρόεδρος της Unesco κ. Γιώργος ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ και ο Ιδιωτικός Ερευνητής κ. Γιώργος ΜΑΝΙΚΑΣ. 



ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια