Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αστυνομικός ευχαριστεί συναδέλφους του της Ομάδας ΔΙΑΣ για τη βοήθειά τους

Δημοσιεύουμε κείμενο, που μας απέστειλε αστυνομικός - αναγνώστης του bloko.gr: Είμαι αστυνομικός και με την παρούσα μου επιστολή θα ήθελα να μεταφέρω τις ευχαριστίες εμού και της
οικογένειας μου σε όλους τους αστυνομικούς, την ομάδα ΔΙΑΣ, καθώς και όλα τα δίκυκλα που συνέδραμαν στην άμεση και ασφαλή μεταφορά μας στον Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Ειδικότερα, πρωινές ώρες της 14/02/2020 ξεκίνησα από τον νόμο Κιλκίς με την σύζυγό για να μεταφέρουμε το μόλις 40 ημερών βρέφος μας στο νοσοκομείο καθώς είχε υψηλό πυρετό και βρισκόταν σε λήθαργο.
Επί της οδού Λαγκαδά στην Θεσσαλονίκη και σε ώρα αιχμής, ζήτησα την βοήθεια και την συνδρομή από το κέντρο άμεσης δράσης προκειμένου να μεταβούμε άμεσα στο νοσοκομείο καθώς το βρέφος μας βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση καθώς δεν ξυπνούσε. Άμεση ήταν η ανταπόκριση όλων των αστυνομικών, της ομάδας Δίας και υπολοίπων πληρωμάτων που συνέδραμαν για να φτάσουμε ασφαλείς και ταχύτατα στα επείγοντα του νοσοκομείου.
Οι αστυνομικοί δείχνουν για ακόμη μια φορά το μεγαλειο της ψυχής τους, του επαγγελματισμού τους. Δείχνουν το πρόσωπο το ανθρωπιστή αστυνομικού που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στον πολίτη παρόλες της δυσκολίες που αντιμετωπίζουν. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς ευχόμαστε ο Θεός να έχει καλά εσάς και τις οικογένειες σας.
Εύχομαι να μπορούσα να ευχαριστήσω καθέναν σας προσωπικά.
Σας ευχαριστώ και ως πολίτης αλλά και ως συνάδελφος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια