Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Έφυγαν τα ΜΑΤ από τη Λέσβο – Καταγγελία σοκ για χειρονομίες λιμενικών προς αστυνομικούς

Αναχώρησαν, στις 9 σήμερα το πρωί, από το λιμάνι της Μυτιλήνης οι άνδρες της Αστυνομίας (διμοιρίες ΜΑΤ – ΥΜΕΤ). Με το ίδιο πλοίο θα μετακινηθούν ο μηχανολογικός εξοπλισμός, τα
οχήματα, αλλά και τα μηχανήματα του Στρατού που είχαν μεταφερθεί στο νησί το βράδυ της περασμένης Δευτέρας προς Τρίτη, προκειμένου να διευκολυνθούν οι εργασίες στην επιταγμένη έκταση στο Καβακλή, όπου σύμφωνα με τον υφιστάμενο σχεδιασμό της κυβέρνησης θα κατασκευασθεί νέα δομή φιλοξενίας μεταναστών και προσφύγων.
Η αναχώρηση έγινε από τη Μυτιλήνη με το πλοίο “Νήσος Ρόδος” το οποίο εκτάκτως δρομολογήθηκε προκειμένου να μεταφέρει από το νησί τις αστυνομικές δυνάμεις. Στις 12 το μεσημέρι το ίδιο πλοίο θα παραλάβει από τη Χίο τις αντίστοιχες δυνάμεις.
Στην αναχώρησε δε ήταν και ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Κώστας Μουτζούρης για να πιστοποιήσει… ιδίοις όμμασι ότι φεύγουν.
Στο μεταξύ, σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού της Θεσσαλονίκης Status 107,7, ο Πρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, Γρηγόρης Γερακαράκος.
Ο ίδιος υποστήριξε, ότι υπάλληλοι του Λιμενικού προέβησαν σε χειρονομίες κατά αστυνομικών, λέγοντας μάλιστα ότι θα καταθέσει και αναφορά στην εισαγγελία. «Θα πρέπει να ελεγχθούν πολλά πράγματα εδώ…», δήλωσε ο κ. Γερακαράκος, υποστηρίζοντας ότι την ώρα που αστυνομικοί έφευγαν από το λιμάνι της Μυτιλήνης, λιμενικοί έκαναν χειρονομίες.
«Ας γίνει η έρευνα να δούμε για ποιο λόγο τις έκαναν…» Ο κ. Γερακαράκος δήλωσε επίσης για τα χθεσινά επεισόδια, ότι Χρυσαυγίτες ενώθηκαν με τους ακροαριστερούς σε κοινό μέτωπο και έδερναν τους αστυνομικούς.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια