Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Επιτυχία της Ένωσης Ν/Α στο ασφαλιστικό για ΕΚΑΜ, ΤΕΕΜ, ΕΝΑΕΡΙΑ ΜΕΣΑ

Ανακοίνωση της Ένωσης Νοτιοανατολικής Αττικής: Μεγάλη επιτυχία της Ένωσης Ν/Α η υιοθέτηση ενός εκ των δύο Υπομνημάτων που υπεβλήθησαν στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών
Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση για το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο που ψηφίστηκε.
Ειδικότερα, η υιοθέτηση του Υπομνήματός μας για τα διπλά χρόνια των Πυροτεχνουργών Ανιχνευτών – Εξουδετερωτών αυτοσχέδιων εκρηκτικών μηχανισμών, Συνοδών Αστυνομικών Σκύλων ανίχνευσης εκρηκτικών, Ε.Κ.Α.Μ., Ιπταμένων και Μηχανικών Εναερίων Μέσων της ΕΛ.ΑΣ. κτλ.
Μετά το τετ ατ τετ του Προέδρου της Ένωσής Ν/Α Γιώργου Καλλιακμάνη με τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση, ο Υπουργός επεσήμανε στον Πρόεδρο πως υιοθέτησε την πρόταση της Ένωσής μας για την αναγνώριση των διπλών χρόνων υπηρεσίας, διορθώνοντας με αυτόν τον τρόπο την αδικία.
Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση για την υιοθέτηση του δίκαιου αυτού αιτήματός μας. Επίσης ολόψυχα ευχαριστούμε τον Καθηγητή εργατικού Δικαίου και Πρόεδρο της ΕΝΥΠΕΚΚ Κυρίο Αλέξη ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ, ο οποίος ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μας και μας στήριξε.
Επιπροσθέτως ευχαριστούμε τον συνάδελφο και μέλος μας, Αρχιφύλακα Κον Χρήστο ΡΕΠΑΝΙΔΑ “Συνοδό Αστυνομικού Σκύλου ανίχνευσης εκρηκτικών” για την πολύτιμη συμβολή του στην διευθέτηση του προβλήματος.
Όσον αφορά το δεύτερο υπόμνημα που είχε αποσταλεί από την Ένωσή μας, στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση και αφορά τα συν τρία (+3) χρόνια της μάχιμης Υπηρεσίας (1995), ο Υπουργός επεσήμανε στον Πρόεδρο Γιώργο Καλλιακμάνη πως στην παρούσα φάση δεν ήταν δυνατόν να υιοθετήσει άλλα ζητήματα, όμως υπάρχει η δυνατότητα σε ενεστώτα χρόνο να προβεί στις σχετικές διορθώσεις.
Η Ένωσή μας από την πρώτη στιγμή έκανε απευθείας παρεμβάσεις στον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Γιάννη Βρούτση, αλλά και στην Πολιτική και Φυσική ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας προκειμένου να διορθωθούν κάποια ζητήματα τα οποία δεν είχαν προβλεφθεί στο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο

Συνεχίζουμε τις ουσιαστικές παρεμβάσεις έχοντας αποτέλεσμα.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια