Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

''Χωρίς περιπολικό η Δυτική Λέσβος''

Από το facebook της Νέας Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Λέσβου

Από ότι πληροφορηθήκαμε πριν από λίγο δόθηκε εκ νέου εντολή από τη Δ.Α και για σήμερα το βράδυ να μεταβούν τα περιπολικά του Α.Τ Καλλονής και Γέρας στην έδρα για περιπολίες .Αν όντως υφίσταται πρόβλημα το καταλαβαίνουμε .Από τη στιγμή που προφανώς υπάρχει μία κάποια ηρεμία σήμερα, καλά θα ήταν να καλύπτεται και το υπόλοιπο μισο Νησί έστω
 με μία τουλάχιστον περιπολία.

Χωρίς περιπολικό η Δυτική Λέσβος!

Μπορεί το Α.Τ. Καλλονής να καλύπτει μια περιοχή ατελείωτη χιλιομετρικά, και να περιπολεί όλη τη Δυτική Λέσβο, ωστόσο έμεινε...χωρίς περιπολικό!

Ανησυχία και προβληματισμός έχει προκληθεί, απο την απόφαση που πάρθηκε, να μεταφερθεί το περιπολικό του Α.Τ. Καλλονής στην Μυτιλήνη απο χθες(02.02) λόγο των επεισοδίων που έχουν προκληθεί.

Η απόφαση αυτή, μόνο σοβαρή ανησυχία μπορεί να προκαλέσει, μιας και όλο το Δυτικό κομμάτι του νησιού από την Καλλονή μέχρι τον Μόλυβο και το Σίγρι, έχει μείνει χωρίς άμεση επέμβαση αν χρειαστεί ή περιπολία.

Τα χρήματα των πολιτών του Δήμου Δυτικής Λέσβου δηλαδή, αν το δούμε πολύ απλά, αντί να ασφαλίζουν εαυτούς, περιπολούν παράτυπους μετανάστες που δημιουργούν επεισόδια στο νησί μας.

Το θέμα είναι πολύ σοβαρό και απαιτούμε άρση της απόφασης αυτής και επιστροφής του περιπολικού, δια στόματος των αναγνωστών μας

 Δημοσιεύθηκε από Θεόφιλος Μυζίκας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια