Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε - Κείμενο πυροσβέστη


Παραθέτουμε κείμενο πυροσβέστη για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη
Κείμενο πρόσκληση. Συνάδελφοί βλέποντας ένα νομοσχέδιο που περιμέναμε  χρόνια ώστε να αρθούν οι αδικίες που βιώνει το χαμηλόβαθμοι πυροσβεστικό  προσωπικό να είναι ότι χειρότερο περιμέναμε νομίζω ότι είμαστε υποχρεωμένοι  να αντιδράσουμε. Βλέποντας όλους τους συνδικαλιστικούς μας εκπροσώπους να  λένε ευχαριστώ και να σκύβουν το κεφάλι μόνο η λέξη θλίψη μας έρχεται στο  μυαλό.
Είμαστε υποχρεωμένοι να αντιδράσουμε ειρηνικά και πολιτισμένα να τους  δώσουμε να καταλάβουν ποιοι κρατάνε τα φώτα ανοιχτά στις υπηρεσίες, ποιοι  είναι οι πρώτοι που αντικρίζουν άσχημες εικόνες σε ένα τροχαίο, ποιοι  κάθονται μέρες και νύχτες ολόκληρες για να σβήσουν και να ελέγξουν μια   πυρκαγιά, ποιοι κάθονται 24 σε ένα πυροσβεστικό για να κάνουν την περιπολία  τους ποιοι είναι αυτοί που ενεργούν με κίνδυνο της ζωής τους σε πάσης φύσης  καταστροφές, η απάντηση είναι η ίδια.
ΕΜΕΙΣ το χαμηλόβαθμο πυροσβεστικό  προσωπικό. Εύχομαι αλλά δεν το ελπίζω ότι έστω και την τελευταία στιγμή θα  καταλάβουν ότι εκτός από άδικο σε πολλά σημεία το νομοσχέδιο είναι και  αντισυνταγματικό, μην μας ξαναοδηγειτε στις αίθουσες των δικαστηρίων  βαρεθήκαμε πια!!!!!!

 

Με εκτίμηση




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια