Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Τί απαντά στους Αξιωματικούς Αττικής ο Γρηγόρης Χρυσάφης

Διαβάστε το άρθρο - απάντηση στην ανακοίνωση των Αξιωματικών Αττικής από τον Ειδικό Γραμματέα της Ένωσης Αθηνών, Γρηγόρη Χρυσάφη: Σας ευχαριστούμε για τις υποδείξεις, αλλά δεν
θα πάρουμε. Όποια επώνυμη καταγγελία μέλους μας έρχεται στην Ένωση Αθηνών για κατάφορη καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων του και μάλιστα με ατράνταχτες αποδείξεις, θα αναδεικνύεται, όπως είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι στα χιλιάδες μέλη που μας εμπιστεύονται με την ψήφο τους, αλλά και στο καταστατικό του Σωματείου.    
         Επίσης, με την ίδια έμφαση θα αναδεικνύουμε και τυχόν επιχείρηση συγκάλυψης της καταγγελίας κατά τον πειθαρχικό έλεγχο. Όποιος πιστεύει ότι θα κάνει καριέρα στο Σώμα πατώντας επί "πτωμάτων"  χαμηλόμισθων εργαζομένων αστυνομικών, θα μας βρίσκει μπροστά του. Επιπρόσθετα, εμείς που υπηρετούμε σε Υπηρεσίες της Ασφάλειας, σας ενημερώνουμε ότι οι κανονισμοί και το Π.Δ. περί χρόνου εργασίας δεν μας εξαιρούν. Ναι, λόγω της φύσης του αντικειμένου θα τύχει να υπερεργαστούμε, αλλά ως εκεί που φτάνει η αντοχή μας και για Διοικητές που το εκτιμούν, που μας σέβονται και το αξίζουν, θα δώσουμε το κάτι παραπάνω. Όχι για διοικητές που έχουν διαλύσει Υπηρεσίες οι οποίες ήταν πρότυπα πριν το ερχομό τους και ακούμε μονίμως παράπονα για την συμπεριφορά τους από τους υπηρετούντες.
Και αφού αρχίσαμε τα αποφθέγματα, μια συμβουλή και από εμένα: «Να μεταχειρίζεσαι τους κατωτέρους σου όπως θα ήθελες να σε μεταχειρίζονται οι ανώτεροί σου» .
Σενέκας, 4 μ.Χ-65 μ.Χ., Ρωμαίος φιλόσοφος

Του Χρυσάφη Γρηγορίου
 Ειδικού Γραμματέα Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια