Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Περιπολίες κι έλεγχοι από δεκάδες αστυνομικούς των ΥΜΕΤ στην οδό Μενάνδρου

Περίπου 180 αστυνομικοί, κυρίως των ΥΜΕΤ, που θα   επιβαίνουν σε 10 βαν, θα «σαρώνουν» -όπως αποκαλύπτει «Το Βήμα» – από τις επόμενες ημέρες τις περιοχές γύρω από την οδό Μενάνδρου, τον
Κεραμεικό, το Μεταξουργείο, το Μοναστηράκι κλπ., για τον περιορισμό της εγκληματικότητας και τον    εμφύλιο των αλλοδαπών κακοποιών που  προκαλούν τρόμο  στο κέντρο της Αθήνας.
Κι  αυτό ύστερα από την δολοφονία, πριν από μια εβδομάδα, ενός νεραού Αφγανού όπως και 4-5 παρομοίων αιματηρών μαζικών συμπλοκών που έχουν σημειωθεί τους τελευταίους μήνες στην ίδια περιοχή. Μάλιστα η κατάσταση αυτή οδήγησε χθες Τετάρτη, τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ.  Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να επισκεφθεί -μακριά από κάμερες- καταστηματάρχες της οδού Μενάνδρου και  γύρω δρόμων όπου φέρεται να του περιέγραψαν με «μελανά χρώματα» την κατάσταση που επικρατεί  και την ασυδοσία των διακινητών ναρκωτικών και λαθραίων προιόντων αλλά και τα δεκάδες κρούσματα κλοπών κλπ.
Σημειώνεται ότι θα είναι μία από τις ελάχιστες φορές που οι άνδρες των ΜΑΤ  ή των ΥΜΕΤ θα εγκαταλείψουν τις στρατικές φρουρήσεις  ή τις επεμβάσεις στις διαδηλώσεις και θα προχωρούν σε ελέγχους ως περιπολούντες αστυνομικοί.
Την ίδια ώρα συνεχίζεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των δύο σεσημασμένων νεαρών Πακιστανών που φέρονται ως φυσικοί αυτουργοί της   προαναφερόμενης δολοφονίας στην οδό Μενανδρου.


Βασίλης Λαμπρόπουλος


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια