Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Την βασιλόπιτά του έκοψε ο Σύνδεσμος Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Αργολίδας


Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2020 στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Ναυπλίου πραγματοποιήθηκε Εκκλησιασμός μετ' Αρτοκλασίας, από τον Σύνδεσμο αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας του νομού Αργολίδας .


 Την θεία λειτουργία τέλεσε ο εφημέριος του Ναού πρωτοπρεσβύτερος π. Ελευθέριος Μίχος . Μετά το πέρας της θείας Λειτουργίας ακολούθησε η μεταφορά της Ιερής εικόνας του Αγίου Νικολάου Προστάτου του Συνδέσμου που πρόσφατα αγιογραφήθηκε στο εκκλησιαστικό μουσείο του Ναού.
Ακολούθησε η κοπή της Βασιλόπιτας και η βράβευση Τέκνων Μελών του συνδέσμου αποστράτων που πέρασαν στα Ανώτερα ιδρύματα και των Αστυνομικών Ομάδων « ΟΓΙ Ε - ΟΕ Α - ΔΙΑΣ Ναυπλίου και Άργους για την προσφορά τους στην καταπολέμηση της Εγκληματικότητας και την εμπέδωση του αισθήματος Ασφάλειας στους πολίτες του Νομού Αργολίδας την χρονιά που μας πέρασε ».
Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό, ο βουλευτής Αργολίδας Ανδρέας Πουλάς, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Ιωάννης Μαλτέζος, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ενώ παρευρέθηκαν, ο Περιφερειακός Σύμβουλος υπεύθυνος Αθλητισμού της Περιφέρειας Πελοποννήσου Ιωάννης Μαντζούνης, ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Υγείας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ναυπλίου Ιορδάνης Δαμιανός, αντιπρόσωποι των Στρατιωτικών, αστυνομικών και πολιτειακών αρχών του τόπου, μέλη και φίλοι του συλλόγου.
Ο πρόεδρος του Συνδέσμου αποστράτων Μιχαήλ Μαντάς στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων:  ''Το 2019 με τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του ότι ο Σύνδεσμός μας καταξιώθηκε σε ΟΛΟΥΣ τους Αποστράτους των Σωμάτων Ασφαλείας και στην κοινωνία της Αργολίδας με την παρουσία μας σε όλες τις Τοπικές Εκδηλώσεις.
Οι κυριότερες εκδηλώσεις και δραστηριότητες ήταν, η πραγματοποίηση που έγινε για τα 60 χρόνια λειτουργίας του Συνδέσμου μας με την δημιουργία προθηκών, κάτι που είχαμε προγραμματίσει και ανακοινώσει από την αρχή του 2019.
Με αυτόν τον τρόπο είμαστε συνεχιστές της ΙΣΤΟΡΙΑΣ και δεν την ξεχνάμε αλλά την συνεχίζουμε.
Επίσης με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αγιογραφήθηκε η εικόνα του Αγίου Νικολάου, όπου προσκυνήσατε. Θα εορτάζεται στις 20 Μαΐου στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Κρασσά στην Καραθώνα. Η Εικόνα θα ευρίσκεται μόνιμα στο χώρο της έκθεσης Κειμηλίων.Την 19η Μαϊου θα μεταφέρεται στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Κρασσά στην Καραθώνα.
Τέλος ολοκληρώθηκε η διαδικασία τροποποίησης και εκσυγχρονισμού του Καταστατικού του Συνδέσμου.''
Στην συνέχεια στην αίθουσα πολλαπλών Χρήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου με Θέματα :

-ΓΕΝΙΚΟ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019.
-ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ
-Α Γ Ω Γ Ε Σ - ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ

ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ :
α) Για τον επανυπολογισμό Συντάξεων του Ν. 4387/2016.
β) Διαβούλευση για το Ασφαλιστικό: Άρθρο 27

-Πληροφορίες για το Ταμείο Τ.Ε.Α.Π.Α.Σ.Α.
Ι.- ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ
1.-ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΥΓΕΙΑΣ ( Κ.Υ.Υ. Α.Π.)
2.-ΑΥΞΗΣΗ ΠΑΡΟΧΩΝ
ΙΙ.- ΚΛΑΔΟ ΠΡΟΝΟΙΑΣ

Ο Σύνδεσμος παρακολουθεί την εξέλιξη των θεμάτων και αναλόγως ενεργεί έχοντας τις οδηγίες της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας και του Νομικού Συμβούλου κ. Νικήτα Καλογιαννάκη μέλος του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας.
 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια