Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Μιχάλης Αβέλλας: Δεν είναι πρόσφυγες αυτοί που σου πετάνε πέτρες, δακρυγόνα και φλεγόμενα ξύλα

Διαβάστε κείμενο τού Μιχάλη Αβέλλα: Κρίσιμες ώρες και τα σύνορά μας πολιορκούνται στην κυριολεξία. Δεν είναι ώρα αναθεματισμών ούτε ανασκόπησης του τι συνέβη στα νησιά. Ειναι ώρα
εθνικής συγγνώμης & συμφιλίωσης.
Είναι ώρα εθνικής αποτροπής και άμυνας.

Όσοι ταχθούμε και διαταχθούμε, πρέπει να σταθούμε στις επάλξεις με φιλότιμο, λεβεντιά, αξιοπρέπεια και σεβασμό. 
Οι μόνιμοι τηλεαστυνομικοί στο γυαλί ας κάνουν αποτοξίνωση και ας σιωπήσουν έστω για μια φορά παύοντας να δυναμιτίζουν διαρκώς με τα ίδια και τα ίδια. Είναι ώρα εθνικής σιωπής και ανάτασης. 

Αυτή τη φορά δεν γίνονται οι μετακινήσεις προσωπικού  για το θεαθήναι. Πρέπει η ενδοχώρα να στείλει τα καλύτερα της μέσα για να κρατήσουν οι ακρίτες μας.

Αν περάσουν οι πρώτοι και σπάσουν τα επίσημα σημεία ελέγχου θα ακολουθήσουν χιλιάδες και ένα τσουνάμι αλλοεθνών θα κατακλύσει την Εγνατία οδό. Θα γεμίσει χοτσποτ και άτυπους καταυλισμούς όλη η ελληνική επικράτεια. Η διαχείριση τους θα είναι ουσιαστικά ανέφικτη. 

Δεν είναι αστεία τα πράγματα και δεν προσφέρονται για μικροπολιτική. 

Τα επόμενα 24ωρα θα δείξουν αν αυτή η σπασμωδική πλην αναμενόμενη κίνηση της Τουρκίας, που έριξε τα προσωπεία θα της γυρίσει μπούμερανγκ και γίνει ο κάμπος της Αδριανούπολης και των Ύψαλων απέναντι από τους Κήπους η Τουρκική Ειδομένη.

Οι ακρίτες στα νησιά μας πρέπει να σβήσουν ως κακή ανάμνηση την αντιπαράθεση και να σταθούν στο ύψος των προγόνων και της ιστορίας μας, ως το ρητό: μέγα το της θαλάσσης κράτος. Θα προσπαθήσουν και από θαλάσσης και δεν θα είναι σαν την άλλη φορά. 

Δεν είναι απλά αντιπερισπασμός για διάσπαση των δυνάμεων μας, είναι απειλή σε δυο πεδία. Χερσαίο και θαλάσσιο. Πρέπει να γίνουμε μια γροθιά και να ξεχάσουμε τις έχθρες μας. 

Εμείς πρέπει να κρατήσουμε την πρώτη γραμμή πάση θυσία. Δεν μπορούμε να υποχωρήσουμε ούτε βήμα. Όχι για εμάς, αλλά για τους αγέννητους.
Αυτή η γραμμή πρέπει να κρατήσει! 

Δεν είναι πρόσφυγες αυτοί που σου πετάνε πέτρες, δακρυγόνα και φλεγόμενα ξύλα. 

29.02.2020
Μιχάλης Αβέλλας 
αστυνομικός 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια