Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Αιδώς κ. Τσίπρα! Ρωτήστε την κ. Δούρου "ποιος αξιωματικός φορούσε παντελόνια το βράδυ της υποκρισίας"


Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο πρώην πρωθυπουργός που θυμίζουμε ότι έδωσε ρεσιτάλ υποκριτικής τέχνης το θλιβερό όσο και μακάβριο βράδυ του Ματιού, όσο
και ο κ. Γιάννης ραγκούσης, επιδίδονται σε ένα χυδαίο πόλεμο κατά του τότε αρχηγού της ΕΛΑΣ και νυν γενικού γραμματέα δημόσιας τάξης.

Το bloko.gr για τις κρίσιμες εκείνες ημέρες έχει κάνει εξαντλητική διερεύνηση τφων αιτίων- αιτιατών για τη φονική πυρκαγιά και την ανυπαρξία του εντεταλμένου διοικητικού μηχσανισμού. Απλώς θυμίζουμε, ότι η ενημέρωση εκείνο το βράδυ ξεκίνησε με την φωτιά στη ... Σουηδία κι ενώ είχε σημειωθεί η εσπευσμένη επιστροφή από το Μαυροβούνιο!!! Στη φωτιά της Ραφήνας έφτασαν περίπου μισή με μία ώρα μετά την ξενάγηση σε πυρκαγιές υποδεέστερης έως μηδενικής σημασίας και τις κομπορρημοσύνες για τη θετική ανταπόκριση. Για το εάν γνώριζαν ή όχι για νεκρούς την ώρα της σύσκεψης, την ίδια ώρα που περί άλλων ετύρβαζαν, η έρευνα έχει καταδείξει το βαθμό και το εύρος της υποκρισίας.

Παραβλέπουμε επίσης ότι ο κ. Τσουβάλας απαλλάχθηκε των κατηγοριών με βούλευμα και μετά τις εξηγήσεις, στοιχεία και καταθέσεις που παρείχε στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο. Αυτό δεν αποτελεί εξαγνισμό. Εξαγνισμό αποτελεί ότι εάν τότε η αστυνομία είχε παραμείνει αδρανής, ο αριθμός των θυμάτων θα έφτανε ίσως και να ξεπερνούσε τους 1.000. Αυτό καταγράφει η εμπεριστατωμένη μελέτη της διαχείρισης κρίσεων.

Θα σταθούμε όμως σε κάτι που είπε σε στενό κύκλο συνεργατών της η κ. Δούρου. Η τότε περιφερειάρχης, η οποία αποκάλυψε πως είχε την αίσθηση ότι συμμετείχε σε θέατρο σκιών (παρόντος του τότε πρωθυπουργού που ίσως είτε δεν κατάλαβε, είτε αυταπατήθηκε). Η κ. Δούρου, στο δικό της απολογισμό και με δεδομένο πως ο πατέρας της ήταν ένστολος, αποφάνθηκε πως ο μόνο αξιωματικός που εκείνο το βράσυ φορούσε αυθεντική στολή και τίμησε τα παντελόνια του, ήταν ο τότε αρχηγός της ΕΛΑΣ. Δικά της λόγια μεταφέρουμε.




του Γιώργου Καραϊβάζ  



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια