Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Η ΠΟΠΥΣΥΠ για την αυριανή συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Ανακοίνωση των Πενταετών - Συμβασιούχων Πυροσβεστών: Ο μακρόχρονος, δίκαιος πλην άνισος ΑΓΩΝΑΣ μας μεταφέρεται για πολλοστή φορά στο ΔΡΟΜΟ. Εκεί που επί δεκαετίες τώρα
κερδίσαμε το λιγοστό τίμιο ψωμί που τρέμαμε την αξία μας και την προσφορά μας ,στην ευγενική υπόθεση της Πολιτικής Προστασίας χωρίς να προσκυνήσουμε και να γλύψουμε κανέναν. Με τον ΑΓΩΝΑ, τον ιδρώτα και το αίμα μας κερδίσαμε ότι κερδίσαμε, προστατεύοντας  επί δεκαετίες τις ιδιαίτερες πατρίδες μας, ευρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή πάσης φύσεως συμβάντων του ΠΣ. Συνεχίζουμε λοιπόν τον ΑΓΩΝΑ μας στο ΔΡΟΜΟ γιατί το νομοθέτημα που φέρνει ο ΓΓΠΠ μαζί με μια κουστωδία αυλοκολάκων, γυρολόγων, κορτάκηδων "συνδικαλιστών" την Τρίτη 4 Φλεβάρη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο προς ψήφιση, χωρίς καν να συζητήσει με το Συνδικάτο μας, το δεύτερο σε δύναμη μετά την ΠΟΕΥΠΣ στο ΠΣ ΜΑΣ ΞΕΣΠΙΤΩΝΕΙ, οξύνει τις παθογένειες του ΠΣ και συντηρεί την εργασιακή ομηρία των πενταετών και συμβασιούχων συναδέλφων, παλιών και νέων. Όταν ΞΕΣΠΙΤΩΣΕΙΣ κύριε Γενικέ τους Πενταετείς και τους μόνιμους (πρώην τριετείς) από τις ιδιαίτερες πατρίδες τους που ξέρουν να αντιδράσουν καίρια ,άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε σπιθαμή της περιοχής ευθύνης τους, με ποιους θα τους αντικαταστήσεις στα περιπολικά και στα πυροφυλάκια; Με αυτούς που θα' ρθουν από ΤΗΝ "ΞΕΝΙΤΙΑ"; Μήπως με τους υπόλοιπους μόνιμους; Η εργασιακή ομηρία των πενταετών και συμβασιούχων συναδέλφων καλά κρατεί. Για το ασφαλιστικό και συνταξιοδοτικό δικαίωμα όλων των συναδέλφων (πρώην τριετών, πενταετών και συμβασιούχων) νεκρική σιγή. Καταστράφηκε η ζωή 5500 συναδέλφων που ανέμεναν, πολλοί επί δεκαετίες, να τηρήσει τις πολιτικές δεσμεύσεις του  το εκάστοτε πολιτικό προσωπικό, μπας και τακτοποιηθούν εργασιακά. Τώρα κ Γενικέ οι συνάδελφοί μας έχουν την δυνατότητα να θεμελιώσουν συνταξιοδοτικό δικαίωμα; ΚΑΙ ΣΥ ΜΑΣ ΞΕΣΠΙΤΩΝΕΙΣ; Αυτό είναι το ευχαριστώ; Μέτρησες πόσους νεκρούς και τραυματίες έχουμε από το 1998; Αλήθεια οι γνωστοί  άγνωστοι καταχραστές που τους εξέμεσε το Συνδικάτο μας και που γίνατε αχώριστοι τώρα τελευταία τι λένε; Όλα καλά; Μάθαμε προχθές εκεί στη Βουλή ότι από το πολύ γλείψιμο και τα ευχαριστώ ότι έγινε πολύ ολισθηρό το δάπεδο και προκλήθηκαν πολλές πτώσεις.
ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΤΡΊΤΗ 4 ΦΛΕΒΆΡΗ ΚΑΙ ΩΡΑ 09.00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑ ΜΑΣ!!!.ΕΙΝΑΙ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΤΟΥ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΤΟΣΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΟ ΞΕΣΠΙΤΩΜΑ ΠΟΥ ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΎΘΥΝΣΗ ΤΗΝ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ.ΣΤΟΝ ΕΜΠΑΙΓΜΟ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΑ!!!




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια