Ticker

6/recent/ticker-posts

728x90

Λιμάνι Πάτρας: Γάντια και μάσκες από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας στους συναδέλφους τους

Στο πλευρό των αστυνομικών που υπηρετούν στο Λιμάνι της Πάτρας, βρέθηκε εμπράκτως η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας. Αναλαμβάνοντας πρωτοβουλία προμήθευσαν τους συναδέλφους
τους με μάσκες, γάντιες κ.α στο πλαίσιο της ενίσχυσης της προσωπικών μέτρων φύλαξης, κατά τη διάρκεια των ελέγχων των αφίξεων από τη Ιταλία, όπου τις τελευταίες ώρες κατεγράφησαν 4 νεκροί και αυξάνονται δραματικά τα κρούσματα του κορονοϊου.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ΟΛΠΑ Τάκης Τσώνης ανέφερε πώς ο οργανισμός προτίθεται και αυτός να συνεισφέρει για να δοθούν όλα τα απαραίτητα μέσα προστασίας στους αστυνομικούς υπαλλήλους. Ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας Χάρης Τσίτσικας ευχαρίστησε τον κύριο Τσώνη για τα άμεσα αντανακλαστικά του ενώ τόνισαν πως θα βρίσκονται σε επικοινωνία. Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας παράλληλα σε συνάντηση που αναμένεται να έχει με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Γιαννη Καρβέλη, αύριο Τρίτη αναμένεται να θέσει το ζήτημα του κορονοίου και τα μέτρα προστασίας που πρέπει να υπάρχουν έτσι ώστε να διασφαλιστεί η δημόσια υγεία.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια